Produktet er tilføjet kurven

Tarps & vindsække

Tarps & vindsække

Selvom vejrudsigten er et godt udgangspunkt for planlægningen af din næste vandretur, så er den ikke altid til at stole på, for nogle gange kan man godt blive overrasket. Og når vinden raser og regnen vælter ned, så er det essentielt med et tørt sted at krybe i skjul. Af samme grund er tarps og vindsække vigtigt udstyr for dig, der elsker at færdes i afsides natur.

Her på siden finder du tilbehøret, der vil holde dig tør på trekkingturen. Vores tarps og vindsække er nøje udvalgte fra de førende producenter på markedet og forbinder en høj kvalitet med et kompakt design. Find det rette udstyr til unikke oplevelser i naturen her.

Tarps & vindsække
Nyhed!
skarp pris

Helsport

Seeker 4 Tarp
DKK 674,00
Nyhed!
skarp pris

Helsport

Nordmarka Fjellduk
DKK 596,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Tarps, vindsække og bivuakker til ethvert behov

Nogle gange må det godt være simpelt. Og særligt når du rejser med så let oppakning som muligt, er det vigtigt med kompakt og funktionelt udstyr. Med vores store udvalg af vindsække, tarps og bivuakker er du klædt godt på til enhver overraskelse ude i det fri. Skab læ i løbet af få minutter, eller benyt udstyret til at skabe en interimistisk lejr natten over. Du kommer simpelthen ikke tættere på naturen end med tarps, vindsække og bivuakker, og samtidig giver udstyret dig en ekstra sikkerhed, når du ønsker at være spontan og drage ud i det fri.

Simpel og hurtig opsætning og god komfort

Det er super let og hurtigt at slå en tarp op, og takket være det kompakte design fylder den så godt som ingenting i bagagen. En klassisk tarp er et simpelt shelter bestående af en presenning og nogle stænger, der fastgøres til jorden med snor og pløkker. De forskellige tarps i vores sortiment er af høj kvalitet og kombinerer slidstærke, vandtætte materialer med et gennemtænkt, kompakt design. I Friluftslageret har vi tarps, vindsække og bivuakker fra Robens, Nordisk, Bushmen, MSR, Grand Canyon og andre gode outdoor brands.

I vores store sortiment finder du også smarte ponchoer og feltduge samt ponchoer og tarps i ét. Mulighederne er mange, og du kan let vælge lige netop det produkt, der passer til dig.

Køb tarps, vindsække og bivuakker til gode priser

Vi har altid konkurrence dygtige priser på tarps, vindsække og bivuakker fra de førende brands, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til turen med et kompakt, gennemtænkt design skabt til gode oplevelser under åben himmel. Køb tarps, vindsække og bivuakker til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?