Produktet er tilføjet kurven

Uld- & fleecebukser

Uld- & fleecebukser

Er du på udkig efter nogle sporty bukser i fleece, uld eller FleeceWool? Så er sortimentet af flotte benklæder til sport, outdoor og friluftsaktiviteter her på siden lige noget for dig. I Friluftslageret forhandler vi udvalgte fleece- og uldbukser af høj kvalitet og fra de bedste brands på markedet. Sortimentet er stort og byder på masser af behagelige, åndbare og komfortable bukser i forskellige størrelser og designs. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Vi har løstsiddende såvel som tætsiddende uld- og fleecebukser, så du er dækket godt ind, uanset om du har behov for bukser til løb, vandring, klatring eller hygge derhjemme.

Uld- & fleecebukser

Fleecebukser til damer og herrer

Med vores sortiment af fleecebukser til damer og herrer bliver du klædt godt på til livet ude i det fri. Fleece er et uhyre behageligt materiale, der er yderst åndbart og isolerende og samtidig føles komfortabelt på huden. I udvalget her på siden finder du plyssede fleecebukser såvel som silkeglatte, tætsiddende modeller. Bukserne giver dig en herlig bevægelighed og er perfekte til både sport og afslapning. Der findes kort sagt utallige situationer i hverdagen, hvor du kan få glæde af et par lækre og behagelige fleecebukser.

Hvad er Aclima FleeceWool?

Er du til uldtøj, så har du med garanti hørt om de norske uldspecialister fra Aclima. Aclima er kendt for at producere tøj i den fineste merinould, og med deres FleeceWool-serie sætter brandet nye standarder for både komfort og åndbarhed i tøj fremstillet af uld. Aclima FleeceWool bukser er fremstillet i 100% merinould og helt uden polyester og mikroplast.

Uldbukser til sport og outdoor

Uld er et fantastisk naturmateriale, der giver dig en god kombination af isolering og ventilation. Derudover kan fugt fra huden trænge igennem materialet, uden at du bliver kold. Uld findes i mange typer og kvaliteter, og du kan derfor med fordel overveje, hvad du skal bruge dine uldbukser til, og hvor isolerende de skal være. Blandt de mest populære typer uld til outdoor og friluftsliv er merinould. Merinould er super isolerende og føles samtidig behageligt på huden. Af samme grund kan du også med fordel anvende merinould som basislag i en lag-på-lag opbygning.

Køb uld- og fleecebukser til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid et udvalg af uld- og fleecebukser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment er stort og byder på masser af flotte modeller med gode tekniske egenskaber og i et moderigtigt design. Du er altid velkommen til at kontakte vores specialister inden dit køb og få hjælp til at lægge det rigtige produkt i kurven. Se dig omkring her på siden og køb dine uld- og fleecebukser til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?