Produktet er tilføjet kurven

Selvoppustende underlag

Selvoppustende underlag

Ønsker du både et kompakt letvægtsdesign og en god komfort på dit næste eventyr ude i det fri, så kan du med fordel se nærmere på et selvoppustende liggeunderlag. Her får du den perfekte kombination af skumunderlagets isolering og luftmadrassens fremragende komfort.

Selvoppustende liggeunderlag har været populære lige siden 70’erne. I udvalget her på siden finder du både den originale Therm-A-Rest, fremstillet af langtidsholdbart skumplast og vand- og lufttæt nylon, såvel som andre gode modeller fra Grand Canyon, Robens, Sea to Summit og andre kendte brands inden for outdoor og friluftsliv. Perfekt til en god nattesøvn.

Selvoppustende underlag
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i selvoppustende liggeunderlag

Med et selvoppustende liggeunderlag sparer du dig for besværet ved selv at puste underlaget op. Samtidig fylder et selvoppustende liggeunderlag mindre i oppakningen, idet du ikke behøver at medbringe en separat luftpumpe. Luftmadrasserne her på siden er enten selvoppustende eller har en indbygget pumpe, så du kan få glæde af dem overalt ude i det fri. De er isolerende og behagelige, så du kan få et velfortjent hvil og lade op til næste dag.

En høj komfort og god isoleringsevne

Der er sket rigtig meget inden for selvoppustende liggeunderlag, og du kan således opnå en virkelig høj komfort ved at investere i en moderne og tidssvarende model. Isoleringsevnen er i top takket være et gennemtænkt design og en god kombination af skum og luft, og priserne er gode. Vi har moderne selvoppustelige liggeunderlag i flere forskellige størrelser til både 1 person, 1,5 personer og 2 personer. Vi har ligeledes selvoppustende liggeunderlag i forskellige tykkelser, så du kan få lige netop den isolering og komfort, som du har behov for. 

Selvoppustende luftmadrasser i alle prisklasser

I Friluftslageret finder du selvoppustende luftmadrasser i alle prisklasser, men fælles for dem alle er, at de er håndplukket blandt de bedste brands og giver dig en høj kvalitet til prisen. Blandt de mere prisgunstige modeller finder du bl.a. Grand Canyons Hattan-serie og Robens Campground luftmadrasser i forskellige tykkelser. Her får du rigtig meget luftmadras for pengene med en høj slidstyrke og gode materialer. I mellemklassen kan vi bl.a. anbefale Sea to Summit Comfort Plus luftmadrasser såvel som serierne Grip og Vanna fra Nordisk. Blandt topmodellerne kan du med fordel se nærmere på Sea to Summit Comfort Deluxe madrasser samt Robens Polarshield-serie, som er blandt de bedste luftmadrasser på markedet.  

De bedste selvoppustende luftmadrasser til gode priser

I Friluftslageret har vi altid gode priser på selvoppustende luftmadrasser fra de bedste outdoor brands, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Vi har selvoppustende luftmadrasser til alle behov ude i det fri, uanset om du er på udkig efter en luftmadras til sommerens vandretur eller til en udfordrende ekspedition udenfor sæsonen. Se dig omkring her på siden og bestil til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?