Produktet er tilføjet kurven

Overtræksposer

Overtræksposer

En god overtrækspose er det perfekte grej for dig, der ønsker at færdes og sove ude i det fri, og som er på udkig efter et super anvendeligt, kompakt design hertil. Her på siden finder du et stort udvalg af håndplukkede overtræksposer fra nogle af de bedste outdoor brands.

Bestil et lækkert soveposeovertræk og få glæde af din sommersovepose i flere måneder om året, eller vælg et flot fjelddug, der giver dig et utal af anvendelsesmuligheder, både dag og nat. Produkterne i vores sortiment kombinerer et kompakt design med en lav vægt, hvilket gør dem velegnet til vandring, klatring, kajak og masser af andre udendørs aktiviteter.

Overtræksposer

Alt i soveposeovertræk ét sted

Et godt soveposeovertræk kan bruges til meget. Overtrækket giver dig ekstra komfort, når du overnatter ude i det fri og øger samtidig varmekapaciteten i dit komplette sovesystem. I de varme måneder kan overtrækket benyttes som en let og behagelig dyne, og i de kolde måneder kan det snøres til for at give dig ekstra varme og isolering i din sovepose. I vores udvalg af overtræksposer til soveposen finder du noget for ethvert behov. Lige fra klassiske fjeldduge og hen til de bedste og varmeste vandafvisende soveposeovertræk på markedet.

Vandtæt overtræk til soveposen

I Friluftslageret har vi flere fremragende overtræk med gode vandafvisende egenskaber, som samtidig er både slidstærke og holdbare. På denne måde udvider du anvendelsesområdet af din tresæsoners sovepose og opnår samtidig en høj sikkerhed, når du overnatter ude i det fri under udfordrende forhold. MSR E-Bivy™ er et fremragende bud på et vandtæt overtræk til soveposen og giver dig masser af anvendelighed og et gennemtænkt design til en god pris. Alternativt kan du også tage et kig på Helsports klassiske Fjellduk, der også kan anvendes som både poncho, tarp og vindsæk.

Mulighederne er mange, og vi har med garanti et vandtæt overtræk, der passer perfekt til din sovepose og dit behov i naturen.

Køb sovepose cover til gode priser i Friluftslageret

Er du på udkig efter et sovepose cover til dit kommende eventyr ude i det fri? Så har du hos os mange muligheder. Se dig omkring i det store udvalg af praktiske sovepose covers her på siden og bestil din foretrukne model til konkurrencedygtige priser. I Friluftslageret lever og ånder vi for outdoor og friluftsliv, og vores erfarne specialister er altid parate til at rådgive og vejlede dig inden dit køb. Vi ønsker god fornøjelse og masser af gode oplevelser i naturen.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?