Produktet er tilføjet kurven

Sandaler

Sandaler

Skal du ud og nyde det gode vejr med luft omkring tæerne og en god komfort til dine fødder, så er vores sortiment af sandaler til mænd lige netop noget for dig. Her på siden finder du udvalgte sandaler og klipklappere fra de bedste outdoor brands og til gode priser. 

Uanset om du vælger en model fra ECCO, Salomon, Teva eller Keen, så vil der være tale om kvalitetsfodtøj, der giver dig en fremragende funktionalitet og komfort. Samtidig har de et moderigtigt design, der er velegnet til både hverdag og krævende ture ud i det blå. Se dig omkring i vores udvalg af sandaler til mænd og bestil den model, der passer til netop dig.

Sandaler

Stort udvalg af sandaler til mænd

Når det endelig bliver sommer herhjemme, og alting blomstrer og springer ud, så skal naturen også nydes til fulde. Og hvad kunne være mere behageligt end frisk sommerluft omkring tæerne, når du er aktiv med din foretrukne outdoor aktivitet. Et par gode outdoor sandaler er kort sagt et must for alle friluftsentusiaster, der sætter pris på kombinationen af et let og åndbart design og en høj komfort og stødabsorbering. I vores sortiment af outdoor sandaler til mænd finder du mange gode modeller og med sikkerhed også den rette til dig. 

De bedste vandresandaler til herrer

Og selvom vores speciale er outdoor, så finder du i vores sortiment sandaler til både hverdag, ferie og friluftsliv. Fælles for alle sandalerne er det høje fokus på kvalitet, materialer og forarbejdning. Vandresandaler giver dig i sagens natur ikke den samme støtte som et par vandrestøvler, men du vil med garanti blive overrasket over, hvor behagelig et godt par vandresandaler er – også på længere vandreture. Vælger du eksempelvis et par slidstærke Keen sandaler, får du også ekstra tåbeskyttelse og en meget robust sål til vandreturen. 

Når solen bager fra en skyfri himmel, kan det hurtigt blive for varmt i vandrestøvlerne. Resultatet er svedige fødder og en øget risiko for vabler og sår. Her udgør et par gode vandresandaler et fremragende alternativ. Takket være innovative lukkemekanismer kan sandalerne i vores sortiment tilpasses perfekt til netop dine fødder, så de giver dig den bedst mulige støtte. De stødabsorberende såler gør vandresandalerne velegnet til skiftende terræn, og takket være sålens profil kommer du til at stå meget stabilt på de fleste underlag.

Hverdagssandaler af høj kvalitet

Vi har selvfølgelig også flotte hverdagssandaler til dig, der ønsker et let og luftigt design, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Med et par lækre og gennemførte sandaler fra Ecco eller Teva er du klædt godt på til sightseeing, restaurantbesøg, og hvad du ellers måtte ønske at foretage dig i det gode vejr.

Klip-klappere til strandløverne

Ønsker du i stedet et super let design, der er lige til at glide ind i, så er det et par gode klip-klappere, du skal have fat i. Klipklappere har ry for at overanstrenge fod og underben og være skadelige i længden, men til stranden, til afslapning derhjemme eller som let alternativ til et par andre sandaler eller hjemmesko om sommeren har de klart deres berettigelse. I vores sortiment finder du lækre og yderst komfortable klip-klappere til herrer, og alle modeller er naturligvis fremstillet i fantastisk lette, hurtigttørrende og aldeles komfortable materialer.

Køb sandaler online til gode priser

Uanset om du er på udkig efter sandaler til hverdag eller outdoor, så finder du dem i vores store sortiment her på siden. Vi har altid konkurrencedygtige priser på sandaler til herrer og har løbende gode tilbud på sandaler og klip-klappere fra markedets førende brands. Køb sandaler online til gode priser og bliv klædt godt på til sommerens oplevelser og eventyr.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?