Produktet er tilføjet kurven

Pandelamper

Pandelamper

En pandelampe er et genialt lille stykke grej, som kan bruges til vanvittigt mange ting på turen. Du vil kort sagt kunne få glæde af lampen overalt, hvor du har behov for at kunne se i mørke og samtidig have hænderne fri. Til klatring, til kajak, til fisketuren eller til aftenlæsning i teltet. Med en god pandelampe får du det bedste ud af døgnets mørke timer.

I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgte pandelamper fra de førende producenter på markedet. Se dig omkring og vælg mellem gode modeller fra Black Diamond og Petzl, som kombinerer en kraftfuld LED-belysning med en lav vægt og et komfortabelt design.

Pandelamper

Lys i mørket

Når det bliver mørkt ude i vildmarken, bliver det virkelig mørkt. Så hvis du ønsker at kunne bevæge dig frit rundt, har du behov for en lyskilde, der kan følge med. En pandelampe er genial, fordi den altid lyser lige netop der, hvor du har behov for det. Og drejer du hovedet, så følger din lyskilde automatisk med. På denne måde kan du komme godt og sikkert frem og bevæge dig sikkert rundt efter mørkets frembrud. En pandelampe er også genial på campingturen, hvis du fx skal på toilet om natten eller har brug for at fixe noget på teltet.

Gode pandelygter i alle faconer

I vores stærke udvalg af pandelygter fra de bedste outdoor brands finder du håndplukkede lygter til ethvert behov. Vi har alt lige fra simple pandelygter på en enkelt elastik og hen til de mest avancerede pandelygter med masser af indstillingsmuligheder, hvad angår både pasform og lysstyrke. Hos os finder du pandelygter i alle prisklasser lige fra de prisbillige Flare Emergency Headlamp og e+LITE og hen til topmodellerne fra Black Diamond og Petzl.

Pandelamper med stor lysstyrke

Når du køber en pandelampe, er det vigtigt i forvejen at overveje, hvor stor en lysstyrke, du har brug for. Lampens lysstyrke angives i lumen og findes i produktbeskrivelsen. Billige pandelamper har typisk en lavere lysstyrke, mens dyrere pandelamper har en højere lysstyrke. Den måske bedste pandelampe i vores sortiment, den fantastiske Petzl Swift RL Headlamp, har en lysstyrke på hele 900 lumen og kan lyse op til 150 meter frem. Til sammenligning har forlygterne på en bil typisk en lysstyrke på ca. 1500 lumen, så her får du noget seriøs power. En anden god lampe i vores sortiment er Icon 700 fra Black Diamond, som har en lysstyrke på 700 lumens. Begge lamper løber op til professionelle behov. 

Køb pandelampe til skarpe priser

I Friluftslageret har vi altid gode priser på pandelamper fra de bedste producenter på markedet. Sortimentet er stort og byder på masser af gode modeller i forskellige kategorier. Er du på udkig efter en god pandelampe til dit næste eventyr, men har spørgsmål eller behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte vores specialister inden dit køb. God fornøjelse med vores udvalg af pandelamper og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?