Produktet er tilføjet kurven

Computer- & hverdagsrygsække

Computer- & hverdagsrygsække

Uanset om turen går ud i vildmarken eller ind i læsesalen, så har du behov for en god computertaske, der beskytter din dyrebare bærbare imod slag og stød samt vind og vejr. Med en computertaske fra Lundhags, Fjällräven, Black Diamond, Osprey, Haglöfs eller et af de andre gode outdoor brands i vores sortiment er du klædt godt, hvor end turen går hen.

Alle computertasker i vores sortiment er nøje udvalgte og kombinerer de mest holdbare, robuste materialer med et praktisk, komfortabelt design. Se dig omkring i det store udvalg og vælg lige netop den computertaske, der passer perfekt til dit behov her på siden.

Computer- & hverdagsrygsække
skarp pris

Osprey

Quasar
DKK 674,00
Outlet
Spar 45%

Black Diamond

Creek Mandate 28 Pack
DKK 658,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 41%

Fjällräven

Tree-Kånken
DKK 648,00
DKK 1.099,-
Outlet
Spar 45%

Black Diamond

Creek Transit 22 Pack
DKK 577,00
DKK 1.049,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for computer- og hverdagstasker til damer og herrer

I vores store sortiment finder du klassiske rygsække, flotte tote bags og andre lækre tasker, der er indrettet med plads til en bærbar computer. Vi har computertasker til både damer og herrer og med plads til computere i forskellige størrelser. Alle computertasker her på siden er polstret og fremstillet i slidstærke materialer for at give bedst mulig beskyttelse.

Design og funktionalitet i højsædet

Alle computertasker i vores sortiment har et flot design, men de er også skabt til at være super anvendelige og funktionelle i hverdagen og i vildmarken. Ud over en polstret lomme til din computer eller tablet byder mange af computertaskerne i vores sortiment også på lommer og organizers til skriveredskaber, kalender, smartphones og andet vigtigt udstyr. På denne måde har du altid styr på din teknologi og ved, at den er sikkert opbevaret i et flot og slidstærkt design.

Køb computertaske i den rigtige størrelse

En computertaskes fornemmeste opgave er at beskytte din bærbare computer eller tablet. Af samme grund er det også vigtigt, at du køber din computertaske i den rigtige størrelse. For at gøre dette, skal du vide, hvor mange tommer din computerskærm er samt kende din model. I projektbeskrivelsen af vores computertasker fremgår det tydeligt, hvilken størrelse bærbar computer og/eller tablet de forskellige tasker er designet til. Så du skal blot vælge den computertaske, tote bag eller rygsæk, der passer til din smag, pengepung og din computer.

Køb computertasker til gode priser i Friluftslageret

Uanset om du vælger et tote bag eller en klassisk rygsæk, så er en god computertaske med til at beskytte din bærbare computer og din øvrige teknologi i hverdagen, på uddannelsen og på turene ud i det fri. I Friluftslageret forhandler vi udelukkende håndplukkede computertasker af den højeste kvalitet, men til yderst konkurrencedygtige priser.

Se dig omkring i det store udvalg og vælg den rette computer- eller hverdagstaske til netop dit behov.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?