Produktet er tilføjet kurven

Bålfade

Bålfade

Elsker du også at kokkerere ude i det fri og lave rustik, velsmagende mad under åben himmel? Så er vores flotte udvalg af bålfade lige noget for dig. Uanset om du skal på camping, på eventyr i vildmarken eller ønsker at lave velsmagende bålmad derhjemme, så vil du med garanti kunne få glæde af et af de fremragende bålfade i vores sortiment.

I Friluftslageret forhandler vi bålfade fra Petromax og Muurikka, som er blandt de førende producenter af udstyr til madlavning over åben ild.  Alle bålfade i vores sortiment har en kvalitet, som gør, at du vil kunne få glæde af dem sæson efter sæson. Se dig omkring her på siden og bestil et bålfad i den ønskede størrelse og til hurtig levering hjemme hos dig.

Bålfade

Bålfad til madlavning og hyggelige stunder

Bålfade er yderst populære blandt friluftsfolk, haveentusiaster og alle dem, der kan se det dejlige i nogle hyggelige timer omkring bålet. Med et bålfad har du altid ilden under kontrol, og det er samtidig hurtigt og let at rydde op efter dig selv. Et transportabelt bålfad er let at tage med på farten og lader dig skabe sikker bålhygge lige der, hvor du ønsker det. Og ved at vælge et godt bålfad med rist, har du også mulighed for at tilberede lækker bålmad.

I Friluftslageret har vi masser af gode bålfade i forskellige størrelser og prisklasser, så du let kan vælge den rette model til netop dit behov. Se dig omkring og lad dig inspirere. 

Fordelen ved et bålfad med rist

Ønsker du et bålfad, der både kan bruges til sommerhygge og madlavning? Så kan du med fordel investere i et godt bålfad med rist. Den praktiske Flat Firepit fra Winnerwell er et dejligt bålfad, der fås i forskellige størrelser. Med den dertil hørende todelte grillrist er bålfadet yderst fleksibelt og kan let tilpasses til individuelle ønsker og behov. Ønsker du en mere prisbillig løsning, så har vi også fine bålfade fra Robens. Vil du derimod gå all-in på kvalitet og funktionalitet, så kan du med fordel tage et kig på den populære Firepit+.

De bedste bålfade og bålpander til gode priser

Uanset om du er på udkig efter et transportabelt bålfad til turen eller en robust bålpande i pladestål til haven, så byder vores sortiment på noget for enhver smag. Vi har derudover løbende gode tilbud på bålfade og bålpander af høj kvalitet fra Petromax og andre førende outdoor brands. Alle modeller her på siden er håndplukket, så du kan se frem til en høj kvalitet, uanset om du vælger et billigt bålfad på tilbud eller en dyrere model.

Køb bålfad til madlavning og havehygge i Friluftslageret

Der findes næppe noget bedre end havehygge, lækker mad og godt selskab omkring bålet, og med et godt bålfad kan du tage hyggen med overalt. Se dig omkring i det store udvalg af bålfade og bålpander i forskellige størrelser og vælg den rette model til netop dit behov. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi nok sørge for, at du får lagt det rigtige i kurven.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?