Produktet er tilføjet kurven

Ovne til telte

Ovne til telte

Oplev den ultimative komfort og hygge i dit telt med teltovne og tilbehør fra anerkendte mærker som Winnerwell, Orland Living og Nordisk. Vores udvalg omfatter et bredt spektrum af pålidelige teltovne, skorstene og tilbehør, der er designet til at levere optimal varme og komfort under alle vejrforhold. Uanset om du er på en campingtur eller ønsker at udvide dit glamping-setup, kan du regne med disse ovne til at sikre en behagelig udendørsoplevelse. Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte sortiment af teltovne og tilbehør fra Winnerwell, Orland Living og Nordisk.

Ovne til telte
Nyhed!
skarp pris

Robens

Hunter Tent Stove
DKK 2.924,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Torden Ember Mat
DKK 110,00
skarp pris

Winnerwell

Pentagon Stove
DKK 5.817,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Stort udvalg af teltovne og tilbehør

Er du på udkig efter en god teltovn til campingturen eller til dit lækre glamping telt? Så se dig omkring i det store udvalg af ovne til telte og find teltovn og tilbehør af høj kvalitet her på siden. I Friluftslageret forhandler vi teltovne fra Orland Living, Winnerwell, Gstove og andre førende brands og har masser af gennemtænkt tilbehør så du kan tilpasse ovnen til dit telt og dit behov. Se dig omkring i det store udvalg og bestil teltovn og tilbehør til gode priser.

Skru op for komforten, hyggen og mulighederne i teltet

Med en god teltovn skruer du op for komforten i teltet. På denne måde bliver det muligt også at benytte dit lækre bomuldstelt eller din lavvu i de kolde måneder. Men en teltovn er mere end bare en varmekilde. Teltovnen giver dig også mulighed for at tilberede mad, og så skaber flammerne i ovnen en super hyggelig stemning, der med garanti vil gøre teltet til dit nye yndlings hangout. Mulighederne er mange, men én ting er sikker: I vores udvalg af teltovne og tilbehør findes der med garanti den helt rette teltovn og til netop dig.

Et multifunktionelt og transportabelt design

Ovnen udfylder mange funktioner i teltet, og det er en fantastisk oplevelse at kunne snuppe en kop kaffe eller et varmt måltid mad tilberedt på flammerne. Men ovnene i vores udvalg er ikke kun multifunktionelle og sikre; de er også kompakte og transportvenlige. På denne måde kan du tage den hjemlige stemning og komfort med overalt i naturen. Skru op for varmen, hyggen og de cozy vibes og invester i en teltovn med et transportabelt design.

Køb teltovn og tilbehør i Friluftslageret

Er du blevet lun på ideen om at have en hyggelig ovn til teltet? Så se dig omkring og bestil din ovn til gode priser i vores store sortiment her på siden. I Friluftslageret er vi eksperter i outdoor udstyr, og skulle du have spørgsmål omkring valg af teltovn og tilbehør, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?