Produktet er tilføjet kurven

Huer & pandebånd

Huer & pandebånd

Når sommer bliver til efterår, og det bliver koldere, bliver det også mindre rart at opholde sig udenfor, især når hovedet er koldt, og man fryser. Sådan behøver det imidlertid ikke at være, for med vores udvalg af huer og pandebånd kan du holde hovedet varmt i al slags vejr.

Uanset om du er mest til en klassisk hue, en blød halsedisse, en varm elefanthue eller et moderigtigt pandebånd, så finder du med sikkerhed den rigtige model i vores udvalg af huer og pandebånd fra de førende outdoor brands på markedet. Vælg mellem mange håndplukkede modeller fra SealSkinz, Haglöfs, Fjällräven, Montane og andre gode mærker.

Huer & pandebånd
skarp pris

Petromax

Wool Hat
DKK 251,00
skarp pris

Woolpower

Cap 400
DKK 321,00
skarp pris

SmartWool

The Lid
DKK 160,00

Alt i huer og pandebånd til outdoor

Hold hovedet koldt, men ørerne varme, når du færdes ude i det fri i kolde temperaturer. Med vores udvalg af huer og pandebånd af høj kvalitet er du nemlig dækket godt ind til dit næste friluftseventyr, uanset om du skal en tur i skoven eller på ekspedition i vildmarken. Vi forhandler huer og pandebånd til damer og herrer fra alle de bedste outdoor brands på markedet, men til skarpe priser og rådgiver dig også gerne inden dit køb. Se dig omkring og bestil huer og pandebånd til outdoor og friluftsliv til skarpe priser og med hurtig levering.

Huer og pandebånd i den lækreste merinould

Er du på udkig efter huer og pandebånd i merinould eller en blanding af merinould og strækbare syntetiske materialer, så har du hos os mange muligheder. Merinould har fantastiske isolerende egenskaber, men tillader samtidig huden at komme af med sved og kondens, når du er aktiv ude i det fri. Merinould er således det perfekte valg til en aktiv livsstil, uanset om den står på gåture, cykling eller andet sport i kolde omgivelser.

Retro huer og pandebånd i robuste materialer

Vi har også masser af lækre huer og pandebånd i et flot retro design. Her kan du med fordel se nærmere på modeller fra bl.a. Fjällräven, SmartWool og Fuza Wool. Sortimentet byder på alt fra klassiske beanies og retro pandebånd og hen til de varmeste strikhuer med og uden kvast. Vi har også åndbare elefanthuer og ansigtsmasker til dig, der har behov for den rette ansigtsbeklædning til ekspeditioner i ekstrem kulde. Mulighederne er mange, og findes hovedbeklædningen, så finder du den højest sandsynligt også i vores sortiment.  

Køb huer og pandebånd til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede huer og pandebånd fra de bedste outdoor brands på markedet, men til konkurrencedygtige priser. Sortimentet er stort, og de fleste huer og pandebånd fås både i forskellige størrelser og farver. Vi insisterer nemlig på, at intet mindre end den højeste komfort er godt nok til dine friluftseventyr. Se dig omkring her på siden og bestil huer og pandebånd af høj kvalitet med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?