Produktet er tilføjet kurven

Tunnel- & kuppeltelte

Tunnel- & kuppeltelte

Er du på udkig efter et stabilt og let telt til dit kommende friluftseventyr, så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af tunnel- og kuppeltelte her på siden. Der findes flere forskellige telttyper, men tunnel- og kuppeltelte er klart blandt de mest efterspurgte varianter herhjemme. Begge telttyper er hurtige at slå op og står stabilt i al slags vejr.

På grund af det kompakte letvægtsdesign værdsætter mange mennesker tunnelteltet, især til vandreturen. Men selvom kuppelteltet normalt vejer lidt mere, så står det ofte også mere stabilt i hårdt vejr. Uanset om du vælger den ene eller den anden type, så får du en tidstestet konstruktion, der vil give dig både komfort og sikkerhed på din kommende tur i naturen.

Tunnel- & kuppeltelte
Nyhed!
skarp pris

Robens

Seeker 2 Tent
DKK 2.841,00
Nyhed!
skarp pris

Robens

Seeker 3 Tent
DKK 3.311,00
Nyhed!
skarp pris

Robens

Sprinter 2 Tent
DKK 2.924,00
Nyhed!
skarp pris

Robens

Sprinter 3 Tent
DKK 3.496,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Avondale 4PA Air Tent
DKK 9.795,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Avondale 5PA Air Tent
DKK 9.063,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Avondale 6PA Air Tent
DKK 9.996,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Earth 5 Tent
DKK 2.097,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Elmdale 5PA Air Tent
DKK 6.694,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Robuste kuppeltelte med mange fordele

I sortimentet her på siden finder du masser af lækre kuppeltelte, der vil leve op til selv de mest kræsne friluftsentusiasters høje krav. Kuppeltelte er super praktiske til turen, for selvom designet er yderst kompakt, så byder selv mindre kuppeltelte på en overraskende god højde. Kuppeltelte er lidt mere avancerede end tunneltelte, men det gør til gengæld også, at de står i yderst stabilt i blæsevejr. Alt i alt er et kuppeltelt et robust telt med en god komfort.

Rejs let med et godt tunneltelt

Fordelen ved et tunneltelt er, at du får meget plads i forhold til vægten. Af samme grund er tunneltelte også yderst populære til ekspeditioner, hvor pakkevægt og -volumen er afgørende. Men et tunneltelte er også et populært valg til festivaler, backpacking og campingture. Tunneltelte har nogle gange flere sovekabiner, så du kan få lidt privatliv, selvom pladsen er begrænset. Og sidst men ikke mindst er de fleste tunneltelte designet med et rummeligt fortelt aller apsis, der er praktisk til opbevaring af bagage og udstyr samt som opholdsrum i dårligt vejr.

Tunneltelt eller kuppeltelt?

Både kuppeltelte og tunneltelte er populære blandt friluftsentusiaster i hele verden, og de mange gode modeller i vores sortiment lever op til selv de højeste standarder. Er en hurtig opsætning altafgørende, så vil et tunneltelt normalt være det bedste valg, men også inden for denne telttype varierer opsætningen fra model til model. Andre faktorer, der er vigtige at overveje, er vandsøjletryk, vindstabilitet, ventilation og ruminddeling. I de fleste tilfælde vil et kuppeltelt såvel som et tunneltelt være et godt valg, så sørg for, at du får de funktioner, du har brug for.

Køb telte af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede telte fra de bedste outdoor brands på markedet. Vi har kuppeltelte og tunneltelte i alle størrelser og prisklasser og fra kendte mærker som Robens, Bushmen, Nordisk, Sea to Summit, Helsport, Big Agnes og mange flere. Se dig omkring i det store udvalg og køb dit telt til gode priser i her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?