Produktet er tilføjet kurven

Vandrestave

Vandrestave

Er du på udkig efter nogle gode vandrestave til trekking og vandreture, så find dem i vores store udvalg af vandrestave her på siden. Vandrestave er gode, fordi de giver dig ekstra komfort og stabilitet på udfordrende terræn. Du kan derfor også få glæde af nogle gode vandrestave, uanset om du vandrer i skoven, på bjerget eller i fjeldet. Vores sortiment er stort og byder på teleskopiske såvel som sammenklappelige vandrestave af høj kvalitet.

I Friluftslageret forhandler vi udvalgte vandrestave fra Black Diamond, der er blandt de førende producenter af vandrestave i verden. Se dig omkring og bestil med hurtig levering. 

Vandrestave
Nyhed!
skarp pris

Black Diamond

Explorer 3 Trekking Poles
DKK 552,00

Praktiske sammenklappelige vandrestave

Ønsker du at kunne have dine vandrestøvler med på farten eller på ferien, så kan du med fordel se nærmere på de sammenklappelige vandrestave i vores sortiment. Black Diamond

Distance FLZ Trekking Poles er en populær klassiker, der har været med på utallige ekspeditioner. De sammenklappelige vandrestave kan pakkes, så de fylder så godt som ingenting, men giver dig stadigvæk en rigtig god stabilitet, når de er i brug.

Justerbare teleskopiske vandrestave

For at opnå den bedst mulige komfort, når du vandrer med vandrestave, er det vigtigt, at stævne kan justeres, så de passer til netop dig. Et par af de teleskopiske vandrestave i vores sortiment er et godt valg for dig, der ønsker den bedst mulige stabilitet og et justerbart design. De teleskopiske vandrestave i vores sortiment har en helt fantastisk robusthed og slidstyrke, og vælger du fx et par af de fremragende carbon vandrestave fra Black Diamond til damer og herrer, så vil du med garanti blive overrasket over den ekstremt lave vægt.

Køb vandrestave til damer og herre til gode priser

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på de bedste vandrestave på markedet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Sortimentet er stort og byder på mange justerbare vandrestave til både damer og herrer. Er du i tvivl om, hvilke vandrestave du skal vælge, så kontakt vores eksperter inden dit køb og få hjælp til at lægge det rigtige produkt i kurven. Vi ønsker god fornøjelse og gode oplevelser på vandreturen.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?