Produktet er tilføjet kurven

Lanterner & lamper

Lanterner & lamper

Med en stemningsfuld belysning skaber du hyggelige rammer om sommerens campingtur, grillaftener i haven samt spil, grin og samvær med familien i på campingpladsen, i skoven eller på fjeldet. I Friluftslageret forhandler vi et udvalg af flotte lanterner fra markedets bedste brands, der kombinerer et tidløst design med en lav vægt og moderne funktionalitet.

Se dig omkring i vores sortiment af klassiske lanterner fra Petromax, Black Diamond, Robens, Feuerhand og andre gode outdoor brands og find i Friluftslageret den rigtige model til dit næste uforglemmelige eventyr ude i det fri i.

Lanterner & lamper
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Ara Lamp
DKK 298,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Delta Light Chain
DKK 126,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Jewel Lantern
DKK 78,00
Nyhed!
skarp pris

Black Diamond

Orbiter 450 Lantern
DKK 315,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Udendørs lanterner til ethvert behov

Med vores udvalg af udendørs lanterner kan du skabe lys, hygge og en indbydende stemning overalt ude i det fri. Sortimentet her på siden byder på udendørs lanterner i forskellige størrelser og designs lige fra klassiske flagermuslamper hen til funktionelle lamper med et mere moderne udtryk. Vi forhandler klassiske gas- og petroleumslamper såvel som batteridrevne modeller. Fælles for alle lamperne er et pålideligt design og en høj funktionalitet.

Alt i batteridrevne lamper til dit næste eventyr

En batteridrevet lampe er et sikkert og miljøvenligt valg, og med lamperne i vores sortiment vil du kunne se frem til mange timers brug for hver opladning. I udvalget her på siden finder du forskellige lamper, der kører på AAA-batterier. Det kunne fx være Robens Dunkery Beacon, Black Diamond Moji 200 Lantern og Big Agnes mtnGLO® Tent & Camp Light. Lad dig inspirere af de mange muligheder og bestil batteridrevet lampe til gode priser her på siden.

De flotteste gas- og petroleumslamper

Er du på udkig efter en klassisk flagermuslampe på gas eller paraffin, så er sortimentet her på siden lige noget for dig. Vi forhandler klassiske flagermuslamper fra både Feuerhand og Petromax, der vil tage sig flot ud som loftslamper i ethvert rum. Tyske Petromax er den oprindelige producent af petroleumslamper, og her får du en unik kvalitet og et tidløst design, der aldrig går af mode. Se dig omkring og få skabt den helt rigtige outdoor stemning overalt. 

Køb lanterner til udendørs brug i Friluftslageret

I Friluftslageret finder du altid et stort udvalg af lanterner til udendørs brug. Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Lanternerne i vores sortiment er håndplukket fra de bedste outdoor brands på markedet for at give dig en sublim kvalitet og en lang holdbarhed. Se dig omkring i det store udvalg af lanterner til udendørs brug og bestil til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?