Produktet er tilføjet kurven

Mellemlag

Mellemlag

Det er den stillestående, opvarmede luft i mellemlaget, der isolerer. Derfor skal det mellemste lag være tilpas tykt og luftigt. Desuden skal mellemste lag være i stand til at bortlede fugten fra det inderste lag.

En almindelig uldsweater kan udmærket gøre det ud for mellemlaget. Den absorberer godt nok lidt af fugten, men det gør ikke så meget, da uld varmer, selvom det bliver fugtigt. Den varmeregulerende uldsweater er et fornuftigt valg til ture, hvor aktivitetsniveauet varierer.

Den lettere fleecejakke er mere åndbar og isolerer lige så godt som en uldsweater i samme tykkelse. Der findes et enormt udbud af fleece i meget varierende kvalitet, men i Friluftslageret finder du kun fleece i de bedste kvaliteter.

Mellemlag
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Syn LS Shirt
DKK 1.013,00
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Phoenix Halfzip
DKK 548,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Mellemlag i fleece, merinould og andre gode materialer

Et godt mellemlag er essentielt, når du skal holde varmen og være aktive ude i det fri, men i virkeligheden er anvendelsesmulighederne for mellemlaget næsten ubegrænsede. Mellemlaget er typisk en god og varm sweater med gode svedtransporterende egenskaber. Det kunne være fleece eller merinould, men der findes også andre velegnede materialer. Du kan med fordel anvende mellemlaget i kombination med en skaljakke som et ekstra lag isolering, men du kan selvfølgelig også altid få glæde af en god, varm sweater i hverdagen.

Mellemlag til damer og herrer

I Friluftslageret forhandler vi mellemlag af høj kvalitet til både kvinder og mænd. Vi har inddelt vores sortiment af mellemlag i fleece, trøjer & sweaters, skjorter, t-shirts & toppe, trekking & rejsebukser, shorts & capribukser samt nederdele & kjoler. På denne måde kan du let finde det rette mellemlag til dit behov og blive klar til dit næste eventyr ude i det fri.

Køb mellemlag fra de bedste brands på markedet

Fælles for alt mellemlag i vores sortiment er de gode materialer og det flotte, praktiske design. Vi forhandler kun mellemlag for udvalgte brands inden for outdoor og friluftsliv, som vi kender og stoler 100% på. For vi ved, at outdoor beklædning af den højeste kvalitet i høj grad også er med til at give dig de bedst mulige oplevelser under åben himmel. Se dig omkring i det store udvalg og køb mellemlag af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?