Produktet er tilføjet kurven

Bæltetasker

Bæltetasker

Skal du ud at vandre, på camping, festival eller telttur, så er det godt at have dine vigtigste ejendele, såsom nøgler, pas og penge, et sikkert sted inden for rækkevidde. At en bæltetaske eller mavetaske oven i købet ser godt ud og passer til tidens look er så bare et ekstra plus.

Her på siden finder du udvalgte bæltetasker fra Fjällräven, Tatonka, Klättermusen og andre outdoor brands. Alle vores bæltetasker er nøje udvalgt og fremstillet i slidstærke materialer, så de kan holde til mange gode oplevelser. Og så er de justerbare og komfortable at have på.

Se dig omkring og find den rigtige model til netop dit behov.

Bæltetasker

Flotte og praktiske bæltetasker til damer og herrer

Bæltetasker er både praktiske og æstetisk flotte. I en god bæltetaske får du let plads til pung, pas, mobiltelefon, og hvad du ellers måtte ønske at opbevare et sikkert sted. Samtidig fungerer bæltetasker fremragende som moderigtige accessories til både kvinder og mænd.

Udvalget af bæltetasker er stort, og i Friluftslageret har vi med garanti noget for enhver smag. Lige fra små bæltetasker til det allermest nødvendige og hen til større modeller med flere praktiske lynlås- og netlommer. Se dig omkring og vælg den rette bæltetaske til netop dig.

Fede mavetasker i slidstærke materialer

Mavetasker er yderst populære og fås i et utal af designs. Fælles for alle mavetasker i vores sortiment er, at de er fremstillet i meget slidstærke materialer. Det betyder på den ene side, at dine værdigenstande altid ligger et sikkert sted og på den anden side, at mavetaskerne i vores sortiment er skabt for at kunne holde til at blive brugt under selv udfordrende forhold. Vælger du en mavetaske fra Fjällräven, Osprey, Klättermusen, Tatonka eller et af de andre gode brands her på siden, så får du kort sagt også en kvalitet, som du trygt kan stole på.

Køb bæltetasker til gode priser i Friluftslageret

Vores priser på bæltetasker er altid konkurrencedygtige, og vi har løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klar til turen med et moderigtigt, praktisk og slidstærkt design. Bestil din bæltetaske med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?