Produktet er tilføjet kurven

Veste

Veste

Er du på udkig efter en varm og let vest til sport, vandreture og andre udendørs aktiviteter?  Så er sortimentet af dun- og fiberveste her på siden noget for dig. Veste er fantastiske. De vejer og fylder så godt som ingenting, men giver dig samtidig en god varme og isolering der, hvor du har mest brug for den. Dun- og fiberveste er enormt behagelige at have på og giver dig samtidig den rette bevægelighed til et aktivt liv ude i det fri. Se dig omkring i det store udvalg af veste fra Fjällräven, Haglöfs, Montane og andre gode brands og bliv klædt godt på.

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende håndplukkede veste med en høj fyldkraft og med de bedste dun og fibre. På denne måde opnår du en høj varme og isolering, men en lav vægt og volumen, og det er lige netop hvad du har brug for til en aktiv livsstil ude i det fri.

Veste
Outlet
Spar 44%

Montane

Tundra Down Gilet Women
DKK 899,00
DKK 1.599,-
Outlet
Spar 44%

Montane

Tundra Down Gilet
DKK 899,00
DKK 1.599,-
Outlet
Spar 42%

Fjällräven

Vardag Pile Fleece Vest
DKK 749,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 50%

Haglöfs

Malung Pile Vest Women
DKK 498,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 42%

Montane

Icarus Vest Gilet
DKK 699,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 63%

SmartWool

Corbet 120 Vest Women
DKK 479,00
DKK 1.299,-
Outlet
Spar 42%

Fjällräven

Buck Fleece Vest
DKK 699,00
DKK 1.199,-

Dun- og fiberveste til damer og herrer

Dun- og fiberveste er fantastiske i mange situationer, og listen af aktiviteter ude i det fri, hvor du kan få glæde af en god dun- eller fibervest er således lang. I vores sortiment af dun- og fiberveste finder du masser af gode modeller, der er fjerlette og samtidig giver dig en fantastisk varme. En god vest er et hit i kombination med en varm sweater eller som ekstra isolering under vinterjakken og giver dig en høj komfort, når kulden bider. 

Veste i fleece, uld og andre gode materialer

I vores udvalg af veste til damer og herre finder du også flotte og isolerende veste i fleece, uld og andre gode materialer. En vest i uld eller fleece et godt alternativ til både dun og fiber. Den fylder mindre og giver dig samtidig et flot og moderigtigt look. Vi forhandler veste i fleece, merinould og andre gode materialer fra Lundhags, Haglöfs, Woolpower og Fjällräven. Så kan du skrue op for den gode stil og komforten, når du færdes i det fri udenfor sæsonen. 

Sæt dine arme fri med en lækker vest

Noget af det bedste ved en vest er bevægelsesfriheden. Det er en skøn følelse ikke at være begrænset af en stram jakke og kunne bevæge sig frit, for eksempel når du klatrer, sejler eller fisker. En vest er et fantastisk alternativ til en jakke, når det er koldt, men tørt. Den lader dig mærke omgivelserne på en mere intens måde, men giver dig samtidig en fin varme og isolering. Det gør, at du ofte vil vælge en vest og en varm sweater frem for en jakke, både om foråret og om efteråret, idet den lader dig komme tæt på naturen på den gode måde.

Køb outdoor veste til gode priser i Friluftslageret

Uanset om du er på udkig efter en vest i dun, fiber, fleece eller merinould, så finder du den i Friluftslageret. Vi har altid skarpe priser på veste af høj kvalitet samt løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Vi har lækre veste til både damer og herrer i alle størrelser, og mange af vestene i vores sortiment fås i flere forskellige farver. Se dig omkring i det store udvalg og bestil din outdoor vest til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?