Produktet er tilføjet kurven

Undertrøjer

Undertrøjer

Er du til et aktivt udeliv med masser af gode oplevelser, så er det vigtigt med den rigtige påklædning. Og når vi taler basislaget, altså det lag, der er i berøring med huden, så er det vigtigt med varmeregulerende materialer. Derfor kan det også godt betale sig at investere i nogle undertrøjer, der er beregnet til outdoor brug, inden du drager ud på nye eventyr.

Her på siden finder du håndplukkede undertrøjer i uld og moderne syntetiske materialer, der er yderst velegnet til vandre-, kajak- eller fisketuren. Se dig omkring og find lækre undertrøjer fra SmartWool, Klättermusen, Aclima og andre gode brands i Friluftslageret.

Undertrøjer
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Skiundertrøjer til vintersport og hverdag

En god skiundertrøje giver dig en rigtig god komfort, når det er koldt udenfor. De lækre undertrøjer i vores sortiment fungerer fremragende som åndbart basislag og hjælper med at transportere sved og fugt væk fra kroppen, så du kan holde dig tør og varm, når du er aktiv. Skiundertrøjer er populære til ski og vintersport, men giver også en herlig komfort i hverdagen, når det er koldt udenfor. Nogle gode skiundertrøjer er kort sagt et must for dig, der opholder dig meget ude i det fri og ønsker at have det behageligt i al slags vejr. 

Uldne undertrøjer af høj kvalitet

I Friluftslageret elsker vi uld. Vi forhandler derfor også et stort udvalg af uldne undertrøjer til både damer og herrer. Uld har masser af gode egenskaber. Uld hjælper kroppen med at regulere temperaturen. Uld er lugthæmmende og selvrensende. Og så varmer uld fremragende, også når det bliver vådt. I vores sortiment af uldne undertrøjer finder du både langærmede og kortærmede modeller af høj kvalitet samt med både rullekrave og lynlås.

Lette undertrøjer med og uden ærmer

Nogle lette undertrøjer er fantastiske, når det er varmt. I vores sortiment finder du lette og luftige undertrøjer med og uden ærmer til både damer og herrer. Vi har et stort udvalg af klassiske tanktops samt sportstoppe og stropundertrøjer, så der er noget at vælge imellem. Alle undertrøjer fås i forskellige størrelser, og de fleste modeller fås også i forskellige farver. På denne måde kan du altid skabe en unik stil og samtidig nyde godt af de gode materialer.

Køb undertrøjer af høj kvalitet til gode priser

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende undertrøjer af høj kvalitet fra de bedste outdoor brands på markedet. I vores store sortiment finder du undertrøjer til damer og herrer fra SmartWool, Ulvang, Aclima, Montane, Woolpower, Klättermusen og andre gode mærker, der kombinerer en god komfort med en høj slidstyrke. Lad dig inspirere af de mange muligheder og køb dine undertrøjer til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?