Produktet er tilføjet kurven

Vask & imprægnering

Vask & imprægnering

Venter der et friluftseventyr i kolde eller fugtige omgivelser, så kan det være en god ide at behandle dit overtøj med teknisk vaskemiddel og imprægnering. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af vaskemidler, voks og imprægnering til en bred vifte af forskellige materialer, inkl. Fjällrävens legendariske Greenland Wax til deres G-1000®-beklædning.

Giv dit tøj den pleje og vedligeholdelse, der lader dig få glæde af dets gode isoleringsevne igen og igen. Se dig omkring her på siden og vælg mellem imprægnering og vaskemidler fra Fjällräven, Granger’s, Lifesystems, Sea to Summit og andre gode outdoor brands.

Vask & imprægnering
skarp pris

Fjällräven

Greenland Wax
DKK 63,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Vask og imprægnering til dit outdoor grej

Ønsker du at give dit outdoor tøj og udstyr i tekniske materialer den bedst mulige pleje og vedligeholdelse? Så er vores udvalg af vask og imprægnering lige noget for dig. Med de tekniske vaskemidler her på siden kan du være sikker på, at dit tøj og udstyr bliver ordentligt rent efter brug. Og når dit tøj og udstyr er ordentligt rent, kan du benytte imprægneringen til igen at gøre det helt vandtæt og få glæde af dit grejs fulde funktionalitet.

Imprægnering til sko, jakke og andre tekstiler

Uanset om du vil imprægnere dun, bomuld, uld eller tekstiler med membran, så finder du i vores sortiment den rette imprægnering til formålet. Imprægnering er essentiel for funktionaliteten og beskytter samtidig dit udstyr, uanset om vi taler støvler, flyverdragt eller telt. En imprægneret overflade er mindre modtagelig for smut og snavs, og jævnlig imprægnering vi således også forlænge dit grejs levetid. I Friluftslageret forhandler vi kun imprægnering af høj kvalitet, fra Gear Aid, Fjällräven, Granger’s og andre anerkendte brands, der med garanti vil pleje dit grej og udstyr og sikre dets funktionalitet i det lange løb.

Rent tøj og udstyr med vaskemiddel af høj kvalitet

Det er ikke lige meget, hvilket vaskemiddel du benytter til dit grej. Det meste outdoor udstyr er produceret i tekniske materialer, og det kræver derfor mere specifik pleje end dine øvrige tekstiler. Alt vaskemiddel her på siden er håndplukket for at give dig et godt resultat, når du vasker dit udstyr. Og sortimentet byder på traditionelle vaskemidler såvel som praktiske sprays. Bestil det rette produkt til dit behov og giv dit grej den pleje, det fortjener.  

Sådan gør du:

Du skal altid vaske, inden du imprægnerer. Tekstilerne skal nemlig være helt rene for, at imprægnering virker, som den skal. Ved nogle typer imprægnering er det derudover vigtigt, at tekstilerne er helt tørre, mens andre typer imprægnering kan anvendes på både fugtige og tørre tekstiler. Sørger derfor altid for at læse brugsanvisningen på dine produkter inden brug.

Køb vask og imprægnering til skarpe priser i Friluftslageret

Er du på udkig efter vask og imprægnering til dit grej og tøj, men er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge? Så kontakt os og få hjælp til at få lagt det rigtige i kurven. Vores outdoor specialister er altid klar til at rådgive og vejlede dig inden dit køb. I Friluftslageret finder du vask og imprægnering af høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Se dig omkring her på siden og bestil med hurtig levering allerede i dag. God fornøjelse!

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?