Produktet er tilføjet kurven

Er du på udkig efter komfortabel og robust benbeklædning til de kommende eventyr ude i det fri, så kan du med fordel se dig omkring i vores sortiment af bukser og shorts til kvinder. Her finder du alt inden for benbeklædning fra de førende outdoor brands på markedet. Hold varmen, når vind og regn raser, eller nyd en frisk brise omkring benene, når solen bager.

I vores store udvalg af bukser og shorts til kvinder finder du flotte modeller fra Haglöfs, Klättermusen, Didriksons, Lundhags, Black Diamond og andre gode brands. Alle bukser og shorts er håndplukket og kombinerer de bedste materialer med et gennemtænkt design.

Bukser & shorts
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Skade 2.0 Salopette Women
DKK 3.374,00
Nyhed!
skarp pris

Montane

Fury Pants Women
DKK 597,00
Outlet
Spar 53%

Haglöfs

Lite Slim Pant Women
DKK 468,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 40%

Fjällräven

Abisko Short Tights Women
DKK 537,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 41%

Fjällräven

Vardag Shorts Women
DKK 647,00
DKK 1.099,-
Outlet
Spar 45%

Columbia

Saturday Trail™ Skort Women
DKK 329,00
DKK 599,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for outdoor bukser til kvinder ét sted

Bukserne er en vigtig del af påklædningen, når du er aktiv ude i det fri. Men dine behov til bukserne varierer, alt efter hvilken aktivitet der er på skemaet. Heldigvis findes der bukser til ethvert behov, og du finder dem alle i vores store sortiment her på siden. Du har valget mellem skalbukser, softshell bukser, løbe- og cykelbukser, dunbukser, fiberbukser, trekking og rejsebukser samt luftige shorts og capribukser. Se dig omkring og bestil let og hurtigt.

Gode tilbud på til outdoor bukser til damer

I Friluftslageret har vi i forvejen meget konkurrencedygtige priser på de bedste outdoor brands på markedet. Men vi har også ofte ekstra gode tilbud på outdoor bukser til damer, hvorfor du med fordel løbende kan holde øje med siden her. Kategorien bukser og shorts til damer byder på alt lige fra de letteste shorts og hen til de mest forede og varme dunbukser på markedet. Vi har også nogle fantastisk behagelige og moderigtige outdoor nederdele.

Køb bukser og shorts til damer i Friluftslageret

Hvad end du foretager dig ude i naturen, så er du godt klædt på med vores udvalg af bukser og shorts til damer. Se dig omkring og køb bukser og shorts til vandring, havearbejde, rejser og vinterekspeditioner til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?