Produktet er tilføjet kurven

8-12 personer

8-12 personer

Glamping telt til mellem 8-12 personer 

Storslåede naturoplevelser er bedst, når de deles med de mennesker, vi holder af. Her på siden finder du glampingtelte til 8-12 personer fra nogle af de bedste brands på markedet. Gå på opdagelse i det flotte sortiment og find et luksuriøst telt til dit næste outdooreventyr.

Glamping står for glamourøs camping. Det vil sige camping omgivet af de bedste materialer og den højeste komfort. Og det er netop hvad du kan se frem til med vores udvalgte telte.  Uanset om du vælger en praktisk lavvu eller et luksuriøst bomuldstelt til 8-12 personer fra Nordisk, Robens eller Grand Canyon, så vil du utvivlsomt give campingoplevelsen et nøk op.

8-12 personer
Outlet
Spar 45%

Helsport

Pasvik 10-12, 12-Personers Tipitelt
DKK 2.694,00
DKK 4.899,-
Outlet
Spar 45%

Helsport

Varanger 8-10, 10-Personers Tipitelt
DKK 4.344,00
DKK 7.899,-
Outlet
Spar 45%

Helsport

Pasvik 6-8, 8-Personers Tipitelt
DKK 2.307,00
DKK 4.199,-

Find glampingtelte til mellem 8-12 personer

Hvis man er på udkig efter et glampingtelt til hele familien eller vennegruppen med plads til mellem 8-12 personer, er der flere afgørende faktorer. Dette kunne blandt andet være, at man skal vælge et glamping telt der forener rummelig med komfort og æstetisk appel. Vores sortiment af glampingtelte til mellem 8-12 personer er ideelle til familier, større grupper eller dem, der værdsætter en ekstra rummelig base, så der er plads til at nyde en luksuriøs campingoplevelse med alle de moderne bekvemmeligheder, man kender hjemmefra. 

Hvad er glamping?

Glamping - eller glamourøs camping - transformerer den traditionelle campingoplevelse til et niveau af luksus og bekvemmelig, der er utrolig attraktivt for dem, der ønsker at nyde naturens ro, uden at gå på kompromis med komforten. Glampingtelte er udviklet til at tilbyde mere end blot en soveplads i naturen - de er rummelige og man indretter dem typisk med rigtige senge, teltovne, tæpper, lamper og meget mere. 

Valg af det rigtige glampingtelt

Når du skal vælge det rigtige glampingtelt, er det vigtigt at tage højde for gruppens specifikke behov. Man bør overveje varigheden af glampingturen, teltets vægt, de klimatiske forhold og selvfølgelig kapaciteten. Da glamping ofte er forbundet med længerevarende ophold, kan det være fordelagtigt at vælge et telt, der nemt kan tilpasses og indrettes med huslige bekvemmeligheder såsom senge, teltovne, møbler og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om hvilket telt du skal vælge. 

I Friluftslageret sælger vi et bredt udvalg af glampingtelte fra kendte brands som Nordisk og Robens

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?