Produktet er tilføjet kurven

Dagtursrygsække 5-30 ltr

Dagtursrygsække 5-30 ltr

Skal du på dagtur, så er det rart med en rygsæk, der giver dig plads til det mest nødvendige, og som samtidig er let, kompakt og slidstærk. Disse egenskaber er netop, hvad du kan se frem til med vores udvalg af dagrygsække her på siden. Vælg mellem mange gode modeller fra bl.a. Haglöfs, Nordisk, Gregory og Klättermusen og bliv klar til din næste tur i naturen.

I vores sortiment finder du modeller til både damer og mænd, som passer til hverdagsbrug såvel som til de mere udfordrende aktiviteter i naturen. Med en dagtursrygsæk har du altid madpakke, regntøj, drikkedunk, og hvad du ellers måtte ønske at have med lige ved hånden.

Dagtursrygsække 5-30 ltr
Nyhed!
skarp pris

Salomon

XT 10
DKK 638,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Fjörm Backpack 18L
DKK 1.071,00
skarp pris

Fjällräven

Skule 20
DKK 584,00
skarp pris

Salomon

XT 15
DKK 640,00
Outlet
Spar 48%

Haglöfs

L.I.M. Tight Light
DKK 467,00
DKK 899,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

En lille rygsæk med plads til det meste

I kategorien her på siden finder du masser af gode rygsække med en volumen fra 5 liter og op til 30 liter. Og selvom kategorien byder på de mindste rygsække i vores sortiment, så vil du med garanti blive overrasket over, hvor meget du kan få med i selv en lille dagtursrygsæk. Sortimentet byder på små rygsække til kvinder, mænd og børn fra de førende brands på markedet, herunder Fjällräven, Osprey, Haglöfs, Klättermusen og Gregory.

Lille rygsæk, stor kvalitet, gode priser

Designet er kompakt, men forarbejdningen og materialerne er af den højeste kvalitet. I vores håndplukkede udvalg af små rygsække finder du kvalitet til ethvert behov, men også til forskellige budgetter. Blandt de mere budgetvenlige producenter er Nordisk og Sea to Summit, men også klassiske brands som Fjällräven og Haglöfs har gode rygsække i forskellige prisklasser, og uanset hvilken lille rygsæk du vælger, så får du fuld kvalitet for pengene. 

En daypack til vandreture, rejser og studieliv

En daypack er uden tvivl den mest anvendelige størrelse rygsæk, der findes. Uanset om du er på udkig efter en rygsæk til vandreture, rejser eller studieliv, så er en daypack på op til 30 liter et oplagt valg. Og selvom alle daypacks i vores sortiment er designet til udelivet, så kan du sagtens få glæde af den gode forarbejdning og de slidstærke materialer i hverdagen.

Køb din dagtursrygsæk i Friluftslageret

Er du på udkig efter en lille rygsæk, så har du mange muligheder. Se dig omkring i det store udvalg og find lige netop den model, der passer til dig, din stil og dit behov ude i det fri. Vi har altid konkurrencedygtige priser på små dagtursrygsække, men har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Køb en lille rygsæk til store oplevelser ude i det fri her på siden.

Hvad skal der i dagtursrygsækken?

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?