Produktet er tilføjet kurven

Underbukser

Underbukser

En god komfort starter indefra, det vil sige med det lag tøj, der ligger ind mod din hud. Af samme grund er det super vigtigt med varmeregulerende undertøj af høj kvalitet. Se dig omkring her på siden og find underbukser i lækre designs til et aktivt udeliv fyldt med gode oplevelser.

I Friluftslageret har vi et stort udvalg af undertøj i uld, silke og moderne syntetiske materialer, som er meget åndbart og har gode svedtransporterende egenskaber. Undertøjet hjælper således huden med at komme af med væsken, så den kan holde sig varm og tør. Se dig omkring og find undertøjet til dit næste eventyr fra SmartWool, Aclima, Montane og andre gode brands.

Underbukser

Lækre underbukser med en høj komfort

Med nogle lækre underbukser af høj kvalitet er du klædt godt på til dagens gøremål. Og det er bestemt ikke lige meget, hvilke underbukser du vælger. Her på siden finder du kvalitets underbukser med en god pasform og komfort, der vil give dig den rette bevægelsesfrihed til dine aktiviteter. Uanset om du er på udkig efter tights, trusser eller briefs, så finder du med garanti de rette underbukser til din smag og dit behov ude i det fri i vores store sortiment.

Fordi du fortjener at føle dig godt tilpas

Underbukserne er én af de vigtigste beklædningsdele og bør derfor også vælges med omhu. Dine underbukser er i direkte kontakt med huden, og derfor vil du også straks lægge mærke til irriterende syninger eller en dårlig pasform. Ligeledes er det vigtigt med åndbare materialer og gode svedtransporterende egenskaber, særligt når du dyrker sport og er aktiv. I vores sortiment finder du udelukkende håndplukkede underbukser fra de bedste sports- og outdoor brands i bløde materialer, der hverken kradser, gnaver eller irriterer.

Det skal du overveje, når du køber underbukser:

  • En god pasform: Pasformen er altafgørende. Underbukserne skal hverken stramme eller flagre. Ligeledes skal syningerne være placeret strategisk rigtige steder. Sidst, men ikke mindst skal underbukserne sidde godt til, så de ikke lægger sig i lag og giver gnavesår eller irritationer.
  • En komfortabel elastik: Det er altid en fordel med en bred og komfortabel elastik, da denne fordeler trykket bedre på kroppen.
  • Et blødt og åndbart materiale: Dine underbukser skal tilpasse sig din krop og ikke omvendt. Mærk på dine underbukser og vælg et blødt og strækbart materiale.

Smarte underbukser til skarpe priser

Uanset om du er på udkig efter tights, trusser eller briefs, så finder du med garanti de rette underbukser til dit behov i vores store sortiment. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi har løbende gode tilbud på udvalgte underbukser fra vores sortiment. Se dig omkring her på siden og køb smarte underbukser til skarpe priser i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?