Produktet er tilføjet kurven

Er du på udkig efter en jakke eller vest i en kvalitet, som vil kunne ledsage dig på mange gode ture ud i det fri? Så se dig omkring i vores sortiment af jakker og veste til mænd her på siden. Vi har til dig samlet et udvalg af jakker og veste fra de førende outdoor brands på markedet, der alle har en god pasform, et innovativt design og de bedste materialer til fælles.

Lige fra tynde vind- og skaljakker og hen til de mest isolerende dunveste og dunjakker til udfordrende vinterekspeditioner – i vores udvalg af jakker og veste til mænd finder du med garanti den rette påklædning til ethvert behov ude i det fri. Vi ønsker god fornøjelse.

Jakker & veste
skarp pris

Fjällräven

Nuuk Lite Parka
DKK 2.997,00
skarp pris

Therm-A-Rest

Honcho Poncho Down
DKK 1.878,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for jakker og veste til mænd ét sted

Arbejder du ofte under åben himmel, eller er du på anden vis aktiv ude i det fri, så ved du med sikkerhed, at den rette jakke kan gøre en kæmpe forskel. Herhjemme er vejret mildest talt omskifteligt, og regn og vind føles bare endnu mere ubehageligt uden det rette overtøj. Heldigvis findes der også overtøj, der er skabt specielt til outdoor mennesker som dig.

Vandtætte, åndbare og isolerende outdoor jakker til mænd

Outdoor jakkerne i vores sortiment er håndplukket blandt de bedste brands på markedet. Og ud over et gennemtænkt design er alle jakkerne kendetegnet ved at gøre brug af en forskellig grad af vandtætte, åndbare og isolerende materialer. På denne måde tillader en god outdoor jakke dig at holde på varmen, men giver dig samtidig mulighed for at komme af med kropsvarme og sved, når du er aktiv ude i det fri. Det er en kombination, der er som skræddersyet til det gode udeliv.

Skru op for komforten med en behagelig outdoor vest

Uanset om du sejler, fisker eller går ture ude i naturen, så er en god outdoor vest en tilføjelse til garderoben, som du med garanti vil kunne få glæde af. Outdoor veste er super populære blandt friluftsfolk, da de holder overkroppen varm uden at indskrænke bevægeligheden. Og det er guld værd til dine aktiviteter. I Friluftslageret har vi et stort udvalg af varme dunveste og fiberveste, der kombinerer en lav vægt og pakkevolumen med en fremragende isoleringsevne.

Se dig omkring her på siden og køb outdoor jakker og veste til mænd til gode priser.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?