Produktet er tilføjet kurven

Rensdyrskind

Rensdyrskind

Rensdyr har i tusindvis af år været helt uundværlige for samernes liv på de nordiske sletter. Ikke kun på grund af rensdyrenes kød, men også på grund af rensdyrskindets isolerende egenskaber. Og har du først prøvet at sidde eller ligge på et rensdyrskind, vil du vide hvorfor.

Her på siden finder du imprægneret såvel som naturlig vinterpels direkte hjemtaget fra Norge, som vil være med til at give komforten på dit næste friluftseventyr et stort løft. Se dig omkring og find det rette sidde- eller liggeunderlag til din kommende tur ud i det fri lige her.

Rensdyrskind

Gennemgang af rensdyrskind

Flotte rensdyrskind til udendørs brug

Med et flot og varmt rensdyrskind kan du let skabe den helt rigtige stemning i teltet og på dit næste udendørs eventyr. Det er helt utroligt, hvor meget nogle rensdyrskind kan forandre stilen i teltet, og de kan både benyttes på stolen, på feltsengen og på gulvet. På denne måde kan du let sætte dit personlige præg på indretningen.

Med nogle rensdyrskind i teltet går du fra praktisk funktionalitet og hen til varm råhygge med et naturligt udtryk. Vores udvalg af flotte rensdyrskind er altid af højeste kvalitet og passer perfekt til netop din lækre tipi, din store lavvu eller dit flotte bomuldstelt.

Perfekt til både campingturen, til terrassen og til hygge uden- og indendørs.

Køb dyreskind på tilbud til gode priser

I Friluftslageret hjemtager vi selv vores dyreskind af renbuk fra Norge. På denne måde har vi fuld kontrol over kvaliteten, som altid er høj. I vores sortiment finder du både imprægnerede og ikke-imprægnerede dyreskind. Ikke-imprægnerede dyreskind er mere sarte, mens de imprægnerede dyreskind også kan anvendes direkte på fugtigt græs. Se dig omkring i det store udvalg af rensdyrskind af høj kvalitet og køb til konkurrencedygtige priser her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?