Produktet er tilføjet kurven

Ønsker du at få det bedste ud af dine ture ud i naturen, så er det vigtigt med outdoor beklædning af høj kvalitet. I vores sortiment finder du masser af holdbart og komfortabelt outdoor tøj til mænd fra de bedste outdoor brands på markedet. Bliv klædt godt på til fremtidige eventyr med tøj, der kan stå distancen. Med de mange modeller her på siden er du klar til at nå nye højder med din foretrukne aktivitet og nyde tiden ude i det fri til fulde.

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukket outdoor beklædning til mænd fra brands, som vi stoler 100% på. Se dig omkring og bestil outdoor tøj i slidstærke, åndbare materialer og et moderigtigt design til overraskende gode priser. Vi har alt, hvad du behøver af tøj til turen.

Herre
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Bestla Anorak
DKK 1.937,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Gefjon 2.0 Pants
DKK 1.162,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Hermod Pants
DKK 1.354,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Hödur Zip Jacket
DKK 1.354,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Skade 2.0 Salopette
DKK 3.487,00
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Stefan Jacket
DKK 1.236,00
Nyhed!
skarp pris

Hestra

Alvar Glove
DKK 423,00
Nyhed!
skarp pris

Hestra

Bergvik Glove
DKK 577,00
Nyhed!
skarp pris

Aclima

Reborn Terry Vest
DKK 1.012,00
Nyhed!
skarp pris

Aclima

WarmWool Neck
DKK 224,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt i udendørs tøj til mænd

Gode oplevelser udenfor starter med udendørs tøj af høj kvalitet. For først når komforten og bevægelsesfriheden er i orden, kan du for alvor nyde naturen og dine aktiviteter til fulde. Af samme grund forhandler vi i Friluftslageret også kun udendørs tøj af den højeste kvalitet. I sortimentet af udendørs tøj til mænd finder du alt lige fra jakker & veste og bukser & shorts og hen til behageligt og åndbart mellemlag og undertøj samt passende accessories.

Outdoor beklædning til din foretrukne aktivitet

Uanset om du er mest til klatring, roning & kajak, lystfiskeri eller vandre- og fjeldture, så har vi  professionel outdoor beklædning, der passer perfekt til din foretrukne aktivitet under åben himmel. Vi har tøj til alle årstider i de skandinaviske lande, hvor vejret typisk er omskifteligt og har det med at vise sig fra sin mere rå og barske side. Men vi har også masser af super lækker outdoor beklædning til mænd til udfordrende eventyr under sydens sol.

Outdoor tøj til mænd fra de førende brands på markedet

I Friluftslageret forhandler vi kun udvalgte brands, der lever op til de højeste standarder med hensyn til komfort, materialer og forarbejdning. Vi er glade for brands, der tænker bæredygtighed og genanvendelse ind i deres design og produktion, som for eksempel Fjällräven, Haglöfs og Klättermusen. Og så elsker vi brands, der skaber produkter, der bidrager til at opleve og bruge naturen på en ny, inspirerende og anderledes måde.

Se dig omkring i det store udvalg og køb outdoor tøj til mænd til gode priser I Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?