Produktet er tilføjet kurven

Tilbehør til båludstyr

Tilbehør til båludstyr

Sommer, sol og bålmad. Det er en kombination, der bare holder. Bålmad er simpelthen noget af det hyggeligste og lækreste, der findes. Specielt efter en lang, aktiv dag med gode oplevelser ude i det fri. Og med vores store sortiment af tilbehør til båludstyr er du godt dækket ind til at gøre madlavningen over åben ild til en hyggelig, sikker og lækker oplevelse.

Her på siden finder du alt fra rustikke forklæder, bålhandsker og grydelapper og hen til dutch oven-borde, bålstativer og gryde- samt pandestøtter. Se dig omkring og lad dig inspirere af det lækre båludstyr fra udvalgte outdoor brands, der vil gøre campingferien til glamping.

Tilbehør til båludstyr
skarp pris

Stabilotherm

BBQ Iron
DKK 268,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for tilbehør til bålsted ét sted

Er du også vild med bålhygge og lækker bålmad? Så er vores udvalg af tilbehør til bålsted lige noget for dig. Der findes næppe noget bedre end at hygge omkring bålets varme flammer med dem, du holder af, og med vores store udvalg af tilbehør kan du nu løfte oplevelsen til nye højder. Uanset om du er på udkig efter en enkelt grillrist eller et helt bålkøkken, så finder du med garanti lige netop det, du leder efter i vores store udvalg af båltilbehør.

Tag bålhyggen med overalt

Ønsker du at kunne nyde din bålmad med verdens bedste udsigt? Så er det vigtigt, at dit bådudstyr er robust og transportabelt. I vores sortiment finder du praktiske, komfortable bærertasker til dit kvalitetsgrej fra Petromax, Robens og Stabilotherm. På denne måde er dit båludstyr altid opbevaret et godt og sikkert sted og er samtidig let at tage med på farten. Generelt udvælger vi vores produkter, så de kombinerer gode materialer med en lav vægt og pakkevolumen. På denne måde kan du altid se frem til den højeste slidstyrke og pålidelighed.

Køb båltilbehør af høj kvalitet til gode priser

I Friluftslageret har vi altid båltilbehør af høj kvalitet til gode priser, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte produkter. Se dig omkring i det store sortiment og find lige netop det tilbehør, der vil komplementere dit bådudstyr og dine oplevelser ude fri.

Har du spørgsmål til produkter i vores sortiment eller behov for hjælp til din bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores outdoor eksperter sidder klar til at hjælpe dig, så du kan få lagt det rigtige i kurven. Vi ønsker god fornøjelse og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?