Produktet er tilføjet kurven

Dunjakker

Dunjakker

Ønsker du at nyde udelivet i fulde drag, så er det essentielt med overtøj, der holder dig varm og samtidig er både komfortabelt og moderigtigt. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af håndplukkede dunjakker til dig, så du kan holde varmen i al slags vejr.

Dunjakken er en sand overtøjsklassiker, der kombinerer en høj isolering med en lav vægt - og det er noget, der giver en rigtig god komfort. Uanset om du har behov for en varm dunjakke til dit næste hike på Nordens fjelde eller en lettere model til de lune sommeraftener, så finder du med sikkerhed den rigtige dunjakke til dit behov her på siden.

Dunjakker
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Mani Down Coat Women
DKK 1.992,00
DKK 3.699,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Reese Hardshell Down Jacket
DKK 1.634,00
DKK 2.999,-
Outlet
Spar 51%

Columbia

Westridge Down Hooded Jacket
DKK 736,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Tundra Hooded Down Jacket Women
DKK 1.374,00
DKK 2.499,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Akkarvik Bonded Down Jacket
DKK 1.852,00
DKK 3.399,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Moana Bonded Down Shell Coat Women
DKK 1.992,00
DKK 3.699,-
Outlet
Spar 51%

Y by Nordisk

Tora Down Shell Jacket Women
DKK 1.624,00
DKK 3.299,-
Outlet
Spar 50%

Y by Nordisk

Raa Down Shell Coat Women
DKK 1.638,00
DKK 3.299,-
Outlet
Spar 46%

Y by Nordisk

Tana Down Shell Coat Women
DKK 1.992,00
DKK 3.699,-
skarp pris

Fjällräven

Polar Parka
DKK 5.356,00

Et stort udvalg af flotte dunjakker til damer og herrer

Dunjakker fås i mange faconer, tykkelser og designs, og i Friluftslageret har vi et stort udvalg af funktionelle dunjakker til både kvinder og mænd. Så kan alle blive klædt godt på til oplevelserne ude i naturen. Alle dunjakker i vores sortiment er af høj kvalitet, og vi forhandler korte dunjakker såvel som lange dunjakker og -frakker. Se dig omkring i det store udvalg og find en flot og lun dunjakke til hverdag såvel som til kvalitetstid ude i det fri. 

Dunjakker til din foretrukne outdoor aktivitet

Der findes kort sagt en dunjakke til enhver aktivitet ude i naturen. Lige fra lette dunjakker til vandre- og klatreture og hen til super varme og isolerende dunjakker til mountaineering og vinterekspeditioner. Y by Nordisk, Montane, Klättermusen og Fjällräven er uden tvivl blandt de førende producenter af dunjakker til outdoor brug, og du finder lækre dunjakker fra dem alle i vores store sortiment.

Køb kun dunjakker fra etablerede brands

Dun kommer fra dyreproduktion. Derfor er det også ekstra vigtigt kun at købe dunjakker fra etablerede brands, hvor du kan stole på produktionsforholdene. Både Y by Nordisk, Montane, Klättermusen og Fjällräven er brands, der er kendt for at tænke i bæredygtighed og dyrevelfærd. Og selvfølgelig er også forarbejdningen og designet lige i skabet. Se dig omkring det store udvalg af lækre dunjakker og køb din dunjakke af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?