Produktet er tilføjet kurven

Det yderste lag - eller skallaget, som det populært kaldes - skal kunne modstå vind, sne og regn på de krævende ture i det fri. Desuden skal dette yderste lag have åndbare egenskaber, så den fugt, der er ledt igennem undertøjet og det mellemste lag kan slippe ud.

I Friluftslageret har vi sammensat et bredt sortiment af regnjakker, regnbukser, tekniske Gore-Tex® -jakker og -bukser til det alle former for friluftsliv og vindtæt og ekstra åndbar bomulds- eller bomuld/polyesterbeklædning, som er formidabel i tørt og blæsende vejr, for hvis det er vævet på en ordentlig måde er den rigeligt vindtæt, vandafvisende og åndbarheden er i top.

Bukser & shorts
skarp pris

Klättermusen

Alfhild Pants
DKK 1.167,00
skarp pris

Klättermusen

Gefjon 2.0 Pants
DKK 1.286,00
skarp pris

Klättermusen

Hermod Pants
DKK 1.364,00
skarp pris

Fjällräven

Keb Trousers
DKK 1.464,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Gode oplevelser året rundt med skallag af høj kvalitet

Er du typen, der elsker at være udenfor året rundt, så giver et vandtæt og åndbart skallag dig fuld valuta for pengene. Om sommeren kan du benytte skallaget alene, og i den kolde årstid kan du let trække i en varm sweater og nogle lange underbukser. Det giver derfor også god mening at investere i skallag af høj kvalitet, da du vil kunne få glæde af det mange dage i løbet af året.

Vælg det rette skallag til dit behov

Hvor vind- og vandtæt skallaget skal være, er altid en personligt overvejelse. Vand- og vindtæthed kommer nemlig som regel på bekostning af nedsat åndbarhed. Soft- og hardshell bukser og jakker har således også hver deres fordele, og du bør vælge den type skallag, der passer bedst til dit behov. Overvej derfor altid, hvordan du kommer til at bruge tøjet.

Har du behov for skallag, der holder 100% vandtæt, så kan et klassisk regnsæt eller en god hardshell jakke meget vel være det rigtige valg. Påtænker du derimod at være mere aktiv i dit skallag, så giver det god mening at vælge en softshell jakke, der giver dig i mere åndbarhed og i højere grad lader kroppen komme af med fugten. I mange tilfælde kan en god fjeld- eller G-1000® jakke også vise sig at være den gyldne mellemvej.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?