Produktet er tilføjet kurven

Paraplyer

Paraplyer

Der findes som bekendt ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning. Med paraplyerne i vores sortiment kan du gå dårligt vejr i møde med et smil på læben. Uanset om du har behov for en klassisk paraply eller en hands-free paraply, så finder du den med sikkerhed her på siden.

Tyske EuroSCHIRM fremstiller kort sagt nogle af de mest praktiske og robuste paraplyer på markedet, og i Friluftslageret kan du finde et udvalg af deres modeller til skarpe priser. Se dig omkring her på siden og find i Friluftslageret lige netop den paraply, der passer til dit behov.

Paraplyer

De bedste paraplyer til gode priser

Med en god paraply er du altid på den sikre side i tilfælde af regn. Og bor man i Danmark, så er en god paraply altid en god investering. Uanset om du skal på gåtur i skoven eller vente på bussen, så undgår du at blive våd med en paraply i hånden. En paraply er imidlertid ikke kun god i dårligt vejr, men kan også sagtens benyttes til at beskytte mod solens stråler, når vejret bliver lidt for godt. Alle paraplyer i vores sortiment er kompakte og nemme at transportere, og så har de den nødvendige slidstyrke og robusthed, så de også kan anvendes i hårdt vejr.

Tysk kvalitet, når det er bedst

I Friluftslageret forhandler vi håndplukkede paraplyer fra tyske EuroSCHIRM. EuroSCHIRM anses af mange for at være en af de førende producenter af paraplyer, og i Friluftslageret har vi også kun positive erfaringer med brandet. Vores udvalg af paraplyer er stort og byder på gode modeller i forskellige farver, størrelser og designs. Og så har vi både almindelige håndholdte paraplyer og håndfri paraplyer i vores sortiment. Med en EuroSCHIRM paraply er du dækket godt ind i mange år, for EuroSCHIRM er tysk kvalitet, når det er bedst. 

Lad altid din paraply tørre helt efter brug

Har du investeret i en god paraply, så er det vigtigt, at du altid lader den tørre helt efter brug. Du behøver ikke at lade paraplyen stå åben, for at den kan tørre helt. Det slider faktisk bare unødvendigt. Fold i stedet paraplyen sammen og luk den, men peg den nedad, så vandet kan komme ud. Ellers dannes der mug og råd i paraplyen, der på sigt ødelægger den.

Køb EuroSCHIRM paraply til gode priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid gode priser på EuroSCHIRM paraplyer i alle størrelser og designs, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg og bliv klædt godt på til dårligt vejr på turen med et tidstestet og robust design, der vil kunne holde i mange år. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af EuroSCHIRM paraplyer her på siden og håber, at du finder den perfekte model til dit behov ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?