Produktet er tilføjet kurven

Førstehjælp

Førstehjælp

Skal du på eventyr ude i det fri, så er det med at være forberedt på alle eventualiteter. Og særligt når du på egen hånd bevæger dig væk fra etablerede stier og dybere ind i naturen, så er det vigtigt, at du har styr på førstehjælpsgrejet, i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

Her på siden finder du førstehjælpsudstyr, survival shelters, vindsække og andet vigtigt grej, der er skabt til turen. I Friluftslageret har vi rejsetilbehør fra Tatonka, Fjällräven, Lifesystems og andre gode brands i kompakte, vandtætte designs. Perfekt til outdoor og friluftsliv.

Førstehjælp
skarp pris

Gentlemen's Hardware

Survival Kit
DKK 196,00
Outlet
Spar 60%

Buff

Filter Mask
DKK 99,00
DKK 249,-
skarp pris

Lifesystems

Echo Whistle
DKK 23,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Kompakte førstehjælpstasker til turen

En kompakt og transportabel førstehjælpstaske er altid god at have med på turen. Når uheldet er ude, kan du nemt forbinde forstuvede ankler, stoppe lette blødninger og komme plaster på såret. Og i yderste instans kan en førstehjælpspakke være med til at redde liv.

Der skal nogle gange ikke så meget til, før nogen kommer galt afsted, og bevæger du dig ind i vildmarken, så kan det være udfordrende at tilkalde hjælp. Med en førstehjælpspakke kan du yde hjælp på stedet og få situationen under kontrol. Vi har et udvalg af førstehjælpstasker i forskellige størrelser, der er nøje udvalgt blandt de bedste producenter på markedet.

Andet førstehjælpsudstyr af høj kvalitet

En førstehjælpstaske indeholder forskelligt udstyr, så du kan yde akut førstehjælp, når skaden opstår. Men står du med en tilskadekommen person ude i vildmarken, så kan du også få behov for nogle af de andre hjælpemidler i vores sortiment, så personen kan holdes varm, mens I venter på hjælp. Her kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af nødshelters og varmetæpper i kompakt indpakning.

De bedste vabelplastre på markedet

Selvom problemer med vabler på fødderne lyder knap så dramatiske, så er det alligevel noget, der kan have stor betydning for vandreferien og for din mobilitet på andre ekspeditioner i afsides natur. Her er du nemlig helt afhængig af, at dine fødder kan transportere dig tilbage til civilisationen. Vabler kan være super ubehagelige, og formår virkelig at sætte en dæmper op på den gode oplevelse ude i det fri. Men heldigvis kan du pleje dine fødder og opnå en god komfort med nogle gode vabelplastre til turen.

I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af de populære trykaflastende vabelplastre fra Compeed. I vores sortiment finder du vabelplastre til både hæl og til under foden. Compeed vabelplastre indeholder aktiv hydrokolloidgelteknologi, der lindrer smerten øjeblikkeligt og hjælper med at blødgøre og fjerne hård hud. 

Køb førstehjælpskasser og andet udstyr til gode priser

I Friluftslageret finder du altid kompakte førstehjælpstasker af høj kvalitet og andet godt førstehjælpsudstyr til dine ekspeditioner. Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte produkter i vores sortiment. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge af førstehjælpsudstyr, så kontakt vores eksperter og få hjælp og vejledning inden dit køb. Vi lever og ånder for outdoor og friluftsliv og ser frem til at hjælpe dig.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?