Produktet er tilføjet kurven

Liggeunderlag

Liggeunderlag

Hvor god din sovepose end er, så har du behov for et lækkert liggeunderlag for at opnå den bedst mulige komfort på turen. Et liggeunderlag af høj kvalitet beskytter dig ikke kun mod kulde, men gør det også mere behageligt at sove på selv ujævn og hård jordbund. 

I vores sortiment af liggeunderlag finder du gode modeller i forskellige prisklasser. Lige fra prisvenlige liggeunderlag til den simple telttur og hen til glamping liggeunderlag med den ultimative komfort. Se dig omkring i vores håndplukkede sortiment og vælg den rette model til dit behov blandt velkendte brands som Sea to Summit, Grand Canyon, Robens og Nordisk.

Liggeunderlag

Det kan være svært at tage sengen med på tur, men med vores store udvalg af lækre glamping liggeunderlag kan du næsten tage en god sengs komfort med. I vores store udvalg af oppustelige og selvoppustelige liggeunderlag finder du noget for ethvert behov. Fælles for alle liggeunderlag i vores sortiment er en fremragende isoleringsevne mod jorden og en blød og behagelig fornemmelse. På denne måde vil du altid kunne opnå de bedst mulige forudsætninger for en god nattesøvn ude i det fri. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Udvalgte liggeunderlag af høj kvalitet

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede liggeunderlag i høj kvalitet fra brands, som vi kender og stoler 100% på. Udvalget byder på liggeunderlag til både én og to personer i forskellige størrelser. På denne måde kan du altid skræddersy din søvnoplevelse efter dine behov, hvor meget du end ønsker at brede dig. Vi har selvfølgelig også lækre camping liggeunderlag til børn, så hele familien kan sove godt og blødt på turen. Kort sagt byder sortimentet af liggeunderlag på gode modeller til ethvert behov og til enhver pengepung.

Pas godt på dit lækre liggeunderlag!

Har du fundet et godt liggeunderlag i vores sortiment? Så er det vigtigt, at du passer godt på det, så du kan få glæde af underlaget år efter år. Særligt oppustelige liggeunderlag har godt af en kærlig hånd og lidt vedligeholdelse i ny og næ. Husk derudover at lade underlagets ventil stå åben efter brug, så eventuel kondens kan komme ud, og så der ikke dannes fugt inde i madrassen. Du skal derudover passe på med at placere din luftmadras på skarpe hjørner og kanter, så den ikke punkterer. Skulle uheldet alligevel være ude, så finder du altid det bedste lappegrej på markedet i vores sortiment af tilbehør. 

Køb de bedste glamping liggeunderlag i Friluftslageret

I Friluftslageret elsker vi glamping og gode oplevelser ude i det fri. Vores sortiment af glamping liggeunderlag er derfor også nøje udvalgt blandt de bedste producenter for at give dig en uforglemmelig oplevelse. Lad dig inspirere af de mange muligheder og skru op for komforten og den gode nattesøvn, når du overnatter ude i det fri. I Friluftslageret finder du altid de bedste liggeunderlag til konkurrencedygtige priser og med en hurtig levering.

Vi ønsker god fornøjelse og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?