Produktet er tilføjet kurven

Vandtætte poser

Vandtætte poser

Skal du på kajak- eller fisketur, ud at vandre eller på anden vis være aktiv ude i naturen, og planlægger du at skulle sove ude i det fri? Så er det altafgørende, at dit sovegrej holder sig tørt på turen. Af samme grund er vandtætte poser også et hit blandt friluftsentusiaster.

Med en god dry bag kan du være sikker på, at dine vigtigste ejendele altid forbliver tørre på turen. Perfekt til sovegrej, telefon, pas eller hvad du ellers måtte ønske at holde tørt. Se dig omkring i udvalget af vandtætte poser fra Tatonka, Ortlieb, JR Gear og Sea to Summit her på siden.

Vandtætte poser

Vandtæt pose til outdoor, backpacking og kajak

Uanset om du skal ud i vildmarken, på backpacking i fjerne lande eller på tur i kajakken, så er det godt med en vandtæt pose, du kan stole på. I sortimentet af vandtætte pakkeposer her på siden finder du mange gode modeller i vandtætte materialer og med praktiske, pålidelige lukkemekanismer. Takket være slidstærke, vandtætte materialer klarer pakkeposerne i vores udvalg alle udfordringer – til søs, til lands, i toget og i lufthavnen. Du har valget mellem pakkeposer med en volumen fra nogle få og helt op til over 100 liter. God fornøjelse.

Køb udendørs vandtæt opbevaring til gode priser

Paksæk, vandtæt pakkepose eller rygsæk etui? I kategorien vandtætte poser finder du noget for ethvert behov. Med udendørs vandtæt opbevaring af høj kvalitet er du godt rustet til mange udfordringer ude i det fri og på turen og kan slappe af ved tanken om, at vigtigt grej og personlige ejendele ligger opbevaret et tørt og sikkert sted. Se dig omkring i det store udvalg af udendørs vandtæt opbevaring her på siden og køb til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?