Produktet er tilføjet kurven

Vær godt klædt på til dit næste eventyr ude i det fri med vores store udvalg af lækre accessories. I vores sortiment af accessories til kvinder finder du handsker, huer, Buffs, gaiters, bælter, seler, hånd- og fodvarmere, imprægnering og meget mere. Kort sagt alt hvad du behøver af accessories på turen.

Skru op for komforten og mulighederne ude i naturen med accessories, der passer til dig og din foretrukne aktivitet ude i det fri. Vi forhandler udelukkende håndplukkede accessories fra de førende brands på markedet. Se dig omkring og bestil accessories til kvinder til gode priser i Friluftslageret.

Øvrige beklædning
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Find flotte vinterhandsker til damer i vores udvalg af accessories

Uanset om du skal på vinterhike eller cykler på arbejde og hjem, så har vi med garanti de rette handsker til netop dit behov. Handskerne er vigtige outdoor accessories, der giver dine hænder den bedst mulige komfort og bevægelighed ude i det fri. I vores store sortiment af outdoor accessories finder du bl.a. strikhandsker og luffer, skihandsker, løbehandsker og klassiske læderhandsker. Se dig omkring og bestil handsker af høj kvalitet i Friluftslageret.

Hold hoved og fødder varme med lækkert outdoor tilbehør

Vidste du, at en stor del af varmetabet sker fra hovedet? Af samme grund giver det også god mening at investere i hatte, huer eller pandebånd af høj kvalitet. Det samme gør sig gældende for fødderne. For når først fødder og tæer er rigtig kolde, kan det godt tage lang tid, før du har det komfortabelt igen. Vores huer, hatte, pandebånd og sokker er håndplukket fra de førende outdoor brands på markedet. De er skabt til livet ude i det fri med isolerende, komfortable og åndbare materialer, der understøtter den gode oplevelse i naturen.

Køb de bedste outdoor accessories til gode priser

Gode outdoor accessories er en investering, som vil give dig masser af komfort og glæde på dine eventyr ude i naturen. Se dig omkring i det store udvalg og bestil frilufts accessories fra Fjällräven, Haglöfs, Aclima, SmartWool og andre førende outdoor brands til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?