Produktet er tilføjet kurven

Med vores udvalg af jakker og veste til kvinder er du klædt godt på til al slags vejr. Fra klassiske skal- og regnjakker over lette cykel- og løbejakker og hen til de mest isolerende fiber- og dunjakker og -veste. Vi forhandler også et udvalg af jakker i Fjällrävens unikke G-1000 materiale. I vores udvalg af jakker og veste til kvinder finder du, hvad du søger.

Sommer, vinter, forår eller efterår - der findes en jakke til enhver årstid, men selvfølgelig også jakker, som du næsten kan få glæde af året rundt. Kombinerer du fx en god dunvest eller en skaljakke med en dejlig varm sweater, så kan den bruges til langt ud på efteråret.

Vi ønsker god fornøjelse med vores sortiment af jakker og veste til kvinder her på siden.

Jakker & veste
skarp pris

Therm-A-Rest

Honcho Poncho Down
DKK 1.878,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for outdoor jakker og veste ét sted

Skallaget er noget af det vigtigste overhovedet, når du gerne vil have det behageligt ude i det fri. Outdoor jakker og veste er skabt specielt til udfordringerne ude i naturen. De hjælper dig med at holde overkroppen varm og lader dig samtidig komme af med kropsvarme og sved, når det er nødvendigt. Der er masser af forskellige typer af jakker og veste til damer at vælge imellem, og der findes kort sagt en model til ethvert behov under åben himmel.

De bedste outdoor jakker til kvinder til de bedste priser

I Friluftslageret er vi eksperter inden for outdoor udstyr, og vi forhandler de lækre veste og outdoor jakker til kvinder i alle størrelser og faconer fra de bedste brands på markedet. Går du efter et klassisk og moderigtigt skandinavisk design? Så er vores udvalg af jakker fra Fjällräven, Didriksons og Haglöfs med garanti noget for dig. Her finder du alt lige fra klassiske frakker, parkas og lette skal- og regnjakker og hen til smarte skjortejakker til turen. 

Regntætte vinterjakker og anden teknologisk beklædning

Vi har lette outdoor jakker til kvinder, men vi har også nogle af de varmeste og mest isolerende dunjakker på markedet. I vores sortiment finder du masser af teknisk beklædning, der er velegnet til selv de mest udfordrende vinterekspeditioner og som vil give dig den nødvendige komfort og isolering, når du har behov for det. Se dig omkring i det store udvalg og køb jakker og veste til damer til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?