Produktet er tilføjet kurven

Duffelbags

Duffelbags

Duffel bags er yderst populære blandt friluftsfolk i hele verden. De store, praktiske tasker kan nemlig anvendes til en lang række forskellige aktiviteter ude i naturen såvel som til rejser, sport og uddannelse. Duffel bags er robuste og gør det let at transportere store mængder grej fra A til B.

Her på siden finder du duffel bags fra førende outdoor brands såsom Fjällräven, Nordisk, Tatonka, Haglöfs og mange flere. Vi har klassiske duffel bags i forskellige størrelser samt store duffel bags på hjul til dig, der skal have transporteret rigtig meget grej, uden at det bliver for hårdt for skuldre og nakke. Se dig omkring og bestil duffel bags af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret. 

Duffelbags
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Njord Bag 60L
DKK 370,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Njord Bag 90L
DKK 481,00
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Duffle RC 49L
DKK 868,00
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Duffle RC 89L
DKK 980,00
skarp pris

Haglöfs

Fjatla 40
DKK 448,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Duffelbags

Er du på udkig efter en alsidig rejsemakker med plads til masser af tøj og udstyr til dine kommende eventyr, så er vores store udvalg af duffelbags lige noget for dig. Duffelbags er aflange cylinderformede tasker og fås med både bæreseler, skulderstrop og hjul. På denne måde er taskerne yderst behagelige at bære, selv når de er fuldt pakket. I Friluftslageret har vi duffelbags i alle størrelser, lige fra små tasker til sport, weekendture og fritidsaktiviteter og hen til de største duffelbags på markedet med plads til alt dit grej og udstyr.

Duffelbags i slidstærke og vandafvisende materialer

I Friluftslageret forhandler vi nogle af de bedste og mest slidstærke duffelbags på markedet. Takket være robuste og vandtætte materialer ligger dit grej og tøj altid et sikkert sted, og takket være den høje kvalitet er de håndplukkede tasker i vores sortiment en sikker investering i mange gode oplevelser i naturen. Stiller du høje krav til dine aktiviteter og dit  øvrige udstyr, så er de lækre duffelbags i vores sortiment lige noget for dig.

Et design, der har bestået tidens test

Duffelbags blev for alvor populære i tiden efter anden verdenskrig og er sidenhen blevet produceret i et utal af materialer, farver og designs. I de senere år har de forskellige outdoor brands for alvor taget designet til sig og forfinet det med mange innovative detaljer, der gør denne type taske til en virkelig praktisk og anvendelig allrounder. En moderne duffelbag fra Fjällräven, Nordisk, Tatonka, Haglöfs eller et af de andre gode brands i vores sortiment er et rigtig godt valg for dig, der ønsker en slidstærk taske, der kan klare enhver udfordring.

Få hjælp til valg af duffelbag

Med det store udvalg af duffelbags kan det være svært at vide, lige netop hvilken taske der passer bedst til dine ønsker og behov. I Friluftslageret kender vi fordelene og begrænsningerne ved alle vores produkter og kan rådgive og vejlede dig inden dit køb. Overvej gerne i forvejen, under hvilke forhold du primært kommer til at bruge tasken, og kontakt os for hjælp. Vores specialister er klar til at hjælpe dig med at finde den rette taske.

Køb duffelbags til skarpe priser i Friluftslageret

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på duffelbags i alle størrelser og designs, men vi har også løbende skarpe tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring på siden her og køb den rette duffelbag til netop dit behov, mens priserne er bedst. Vi ser frem til at modtage din bestilling og ønsker dig gode timer ude i det fri med grej af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?