Produktet er tilføjet kurven

Hvad kunne være hyggeligere end at lave mad over åben ild på glampingturen? Mad over bål fuldender simpelthen bare outdooroplevelsen, og så smager det helt fantastisk. Og med det rette udstyr er det både sikkert og sjovt at lave mad med hele familien ude i naturen.

Her på siden finder du alt det tilbehør, du behøver for at komme i gang med at lave super velsmagende bålmad. Lige fra ovne, pander og kander og hen til riste, standere og bestik. Vi har alt det rustikke båludstyr, der vil gøre madlavningen i det fri til en fryd for øje og gane.

Båludstyr
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Blus Brændetaske
DKK 222,00
skarp pris

Stabilotherm

BBQ Iron
DKK 268,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for båludstyr ét sted

Med noget godt bådudstyr er du klar til at skrue max op for hyggen overalt. Hvad enten du er på udkig efter bålgryder, bålpander, grillriste eller noget helt andet, så byder vores sortiment på alt, hvad hjertet måtte begære af grej og udstyr til bål. Vi forhandler båludstyr fra alle de førende producenter på markedet, og alt bådudstyr i vores sortiment er af den højeste kvalitet. Se dig omkring i det store udvalg og skru op for de gode oplevelser ude i det fri.

Hygge og bålmad på turen

Bålmad smager fantastisk. Samtidig er det en virkelig hyggelig aktivitet at tilberede maden over flammerne og nyde den ude i det fri. Mulighederne for mad over bål er næsten uendelige, og der findes masser af gode opskrifter, der er skræddersyet til tilberedning over åben ild. I vores store sortiment finder du super robuste bålgryder og bålpander i støbejern såvel som i rustfrit stål og andre letvægts kvalitetsmaterialer. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Det bedste udstyr til bålmad til gode priser

I Friluftslageret forhandler vi klassisk båludstyr fra Petromax, Stabilotherm, Robens og andre anerkendte outdoor brands. Alle produkter i vores sortiment kombinerer en høj slidstyrke med et robust og flot design, men samtidig er vores priser er altid konkurrencedygtige. Se dig omkring her på siden og slå til, når der er ekstra skarpe tilbud på udvalgte produkter.

Køb udstyr til bål i Friluftslageret

Med noget udstyr til bål af høj kvalitet er du klar til at skabe uforglemmelige oplevelser med venner, familie og alle dem, du holder mest af. Undgå sure overraskelser ved at investere i kvalitetsgrej, der bare funker max hver gang. Noget godt udstyr til bålet vil du kunne få glæde af i mange år og til mange fremtidige eventyr ude i det fri. Vi ønsker god fornøjelse med det store udvalg af bådudstyr her på siden og håber, at du finder det, du leder efter.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?