Produktet er tilføjet kurven

Børnerygsække

Børnerygsække

Har du behov for en god rygsæk til junior – til natureventyr eller hverdagsbrug? Så se dig omkring i vores udvalg af børnerygsække fra velkendte brands som Haglöfs, Fjällräven og Gregory. Her finder du rygsække af høj kvalitet, i et tidløst design og til en super skarp pris.

Et børneliv er et aktivt liv. Derfor skal en børnerygsæk også kunne holde til at blive brugt. Alle rygsækkene i vores sortiment er fremstillet af slidstærke materialer, der gør dem til den perfekte følgesvend til alskens eventyr i skolen, på legepladsen og i naturen.

Se dig omkring og find den rigtige rygsæk til dit lille yndlingsmenneske her på siden.

Børnerygsække

Køb børnerygsæk i Friluftslageret

En god og slidstærk rygsæk er et must til børnenes hverdag. I vores sortiment finder du mange flotte modeller med plads til madpakke, regntøj og drikkedunk. Alle børnerygsække i vores udvalg er velegnet til både institutionsbrug og udeliv og har en kvalitet, der vil gøre dem til en trofast og slidstærk følgesvend i børnenes hverdag. Lad dig inspirere af de mange gode muligheder og modeller og bestil din børnerygsæk til gode priser i Friluftslageret.

Gregory, Haglöfs og Fjällräven rygsække til børn

Gregory, Haglöfs og Fjällräven er uden tvivl blandt de mest populære brands inden for rygsække til børn, og i vores sortiment finder du flotte og praktiske modeller fra dem alle. Vi har Gregory, Haglöfs og Fjällräven rygsække til børn med en volumen på helt op til 40 liter. I sortimentet finder du blandt andet den ikoniske Fjällräven Kånken Mini, den praktiske Fjällräven Vardag Mini og Haglöfs Tight Small, men også masser af andre praktiske og lækre modeller.

Børnerygsække til det gode outdoor liv

Uanset om den står på skovtur, spejder eller vandreferie, så finder du i vores sortiment gode rygsække til børn i slidstærke og praktiske materialer, der kan stå distancen. Alle rygsække er nøje udvalgt og kombinerer en god bærekomfort og ergonomi med et gennemtænkt og tidssvarende design. Praktiske net- og lynlåslommer gør opbevaringen let, og takket være den variable størrelse kan rygsækken let tilpasses til de skiftende behov i børnenes hverdag.

Så er det bare at nyde det gode og oplevelsesrige udeliv til fulde.

Rygsække til børn i alle aldre

Fra små rygsække til børnehaven og skovture og hen til rygsække til skole, spejder og andre aktiviteter i de store børns hverdag. I vores sortiment finder du børnerygsække i forskellige størrelser og til børn i alle aldersgrupper. Fjällräven Kånken Mini og Vardag Mini er yderst populære valg til selv de helt små og byder på tilstrækkeligt med plads og en god ergonomi på turen. Se dig omkring i udvalget af rygsække til børn i alle aldre og bestil her på siden.

Køb lille rygsæk til børn til gode priser

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på rygsække til børn. Lad dig inspirere af det store udvalg og køb en børnerygsæk af høj kvalitet let og hurtigt. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, eller har du brug for hjælp til din bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige specialister hjælper dig med at få lagt det rigtige i kurven.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?