Produktet er tilføjet kurven

Buff® & neck gaiters

Buff® & neck gaiters

Skal du ud på friluftseventyr i de kolde måneder, så er det med at få dig klædt godt på, så du kan nyde din foretrukne outdoor aktivitet til fulde. Her på siden finder du Buff®s og neck gaiters af høj kvalitet, der er behagelige at have på og samtidig lader dig holde på varmen i de kolde måneder. Se dig omkring og find neck gaiters i merinould og syntetiske materialer.

Buff® fremstiller intet mindre end fantastiske multifunktionelle tubes, der både kan bruges som halstørklæde, hue, hovedtørklæde, bandana, pandebånd og meget mere. Perfekt til cykling, skiløb, vandring, kajak og løb, men også et sublimt produkt til hverdagsbrug.

Buff® & neck gaiters

Halsedisser i merinould og andre lækre materialer

I Friluftslageret elsker vi halsedisser og neck gaiters. I vores sortiment finder du derfor også masser af gode modeller i den lækreste og varmeste merinould andre gode materialer. Vi forhandler de populære Buff halsedisser i alle afskygninger, men har også et udvalg af neck gaiters fra andre gode outdoor brands. Se dig omkring her på siden og få glæde af den dejlige varme og komfort, som en god halsedisse eller neck gaiter vil give dig ude i det fri.

Smart beskyttelse og minimal pakkevolumen

Halsen er som regel et af de første steder, hvor du vil mærke vinterkulden, når du færdes ude i det fri. Buffs og andre neck gaiters er yderst praktiske, idet de giver dig en god komfort og effektivt lukker af for indtrængning af kold luft gennem jakkens halsåbning. Modsat et klassisk halstørklæde optager en halsedisse minimalt med plads. Den er således nem at have med i jakkelommen, så du altid har den lige ved hånden og kan tage den frem, når behovet opstår.

Buff halsedisser med mange muligheder

Spanske Buff er et go-to-brand for rigtig mange friluftsentusiaster. Her får du en klassisk halsedisse i et gennemtænkt design, der længe har bestået tidens test. Buff halsedisser er bløde og varme og giver dig samtidig flere beklædningsdele i én. Et Buff halsrør kan nemlig anvendes som både halsedisse, hårbånd, beanie, balaclava, armbånd og ansigtsmaske. Mulighederne er næsten uendelige, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du integrerer din Buff i din personlige stil. Perfekt til hikes, trekking og hverdag.

Køb halsedisser og neck gaiters af høj kvalitet til skarpe priser

Der findes som bekendt ikke dårligt vejr, men kun god og mindre god påklædning til formålet. Med de smarte neck gaiters og halsedisser her på siden er du dækket ind til de allerfleste behov ude i det fri. De er praktiske, varme og af høj kvalitet, og hver en model er håndplukket blandt vores leverandører. Se dig omkring i det store sortiment her på siden og bestil coole og varme halsedisser af høj kvalitet til skarpe priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?