Produktet er tilføjet kurven

Åndbart, komfortabelt undertøj er det bedste udgangspunkt for en god isolering og komfort, når du er aktiv ude i det fri. For en god komfort starter indefra. Alt undertøj til kvinder her på siden er derfor også nøje udvalgt fra de førende outdoor brands på markedet og kombinerer et lækkert, funktionelt design med de bedste og mest åndbare materialer.

Se dig omkring i vores udvalg af undertøj til kvinder, hvor du finder underbukser, undertrøjer og BH’er af høj kvalitet. Vi er klar til at sende din bestilling med hurtig levering i hele landet. Så er du klar til at nyde din foretrukne aktivitet med en høj komfort og et lækkert design.

Undertøj
Outlet
Spar 45%

SmartWool

Intraknit Bikini Women
DKK 147,00
DKK 269,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Det lækreste uldundertøj til damer

Uanset om du går tur i fjeldet, står på ski eller på anden vis nyder naturen uden for sommersæsonen, så er det lækre uldundertøj til damer i vores sortiment lige noget for dig. I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af undertøj fra Aclima og SmartWool, der er eksperter i at fremstille eksklusivt outdoor undertøj i den fineste merinould og andre gode materialer. Merinould i disse kvaliteter er et fremragende materiale til undertøj, da det er åndbart og isolerende, og så kradser det ikke.

Kort og langt undertøj til kvinder af høj kvalitet

Vi har til kvinder et stort sortiment af trusser og bh'er samt masser af langt og kort undertøj, der føles ekstremt behageligt på huden. Undertøjet i vores sortiment hjælper kroppen med at holde den perfekte temperatur, så du kan bruge din energi på netop din yndlingsaktivitet.

Hold varmen med lækkert skiundertøj til damer

På skiferien er det skiundertøjet, der skal holde dig varm og komfortabel, men det er vigtigt, at undertøjet også lader huden ånde og komme af med fugten, når du er aktiv. Merinould er et rigtig godt materiale til skiundertøj. Vi har derfor også et stort udvalg af netop skiundertøj til damer i merinould. Se dig omkring i det store udvalg og bestil skiundertøj til kvinder til gode priser.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?