Produktet er tilføjet kurven

Dutch Ovens

Dutch Ovens

Dutch ovens er yderst populære blandt friluftsfolk herhjemme og ude i verden. Med en god dutch oven kan du altid tilberede lækker mad på farten, og så holder den nærmest en menneskealder. I Friluftslageret forhandler vi originale Petromax dutch ovens samt originalt tilbehør. Se dig omkring og bestil dutch ovens af høj kvalitet til gode priser her på siden.

Petromax er den oprindelige producent af dutch ovens til vildmarken. Med deres sortiment af moderne støbejernsgryder løfter de det klassiske design til nye højder og kombinerer super slidstærke og nærmest uforgængelige materialer med et kompakt og praktisk design.

Dutch Ovens

De bedste støbejernsgryder til outdoor madlavning

Støbejernsgryder er kort sagt en klassiker til outdoor madlavning. Af samme grund finder du hos os også lækre støbejernsgryder (eller dutch ovens, som de også kaldes) i alle størrelser og fra nogle af de førende producenter på markedet. Se dig omkring her på siden og bestil den eller de rigtige støbejernsgryder til dit næste eventyr ude i det fri i Friluftslageret.

Gryderetter, brød eller risengrød i støbejernsgryde

Med en god dutch oven har du nærmest uendelige muligheder, hvad angår lækre opskrifter i vildmarken. Gryden kan benyttes morgen, middag og aften og kan anvendes til alt lige fra lækre gryderetter, til friskbagt brød og hen til varm risengrød. Det er let at være kreativ med madlavningen, men ønsker du alligevel inspiration til turen, så kan vi anbefale Petromax’ fantastiske kogebog med eksklusive opskrifter, der passer perfekt til aftensmad ude i det fri.

Stort udvalg af Petromax dutch ovens

For mange friluftsfolk er støbejernsgryder lig med Petromax dutch ovens. Og det er der god grund til. Petromax har nemlig eksisteret siden det 18. århundrede og er uden tvivl et af de førende navne inden for outdoor madlavning og især inden for dutch ovens. En Petromax dutch ovens unikke materiale giver dig en fortrinlig varmefordeling, mens praktiske funktioner såsom en hank og et låg med forhøjet kant gør gryderne ekstra anvendelige over åben ild såvel som i gløderne. Forkæl dig selv med en enestående madoplevelse og investere i en Petromax gryde, som du vil kunne bruge igen og igen.

Køb støbejernsgryder på tilbud

Uanset om du vælger en støbejernsgryde fra Petromax eller Robens, så vil du kunne se frem til et gennemtænkt design og holdbare kvalitetsmaterialer, der vil kunne stå distancen. I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på dutch ovens, men vi har også ofte udvalgte støbejernsgryder på tilbud. Skru op for de gode madoplevelser i naturen og bliv klar til turen med et unikt design, der har bestået tidens test. Se dig omkring i det store udvalg af af dutch ovens her på siden og bestil til gode priser og med hurtig levering i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?