Produktet er tilføjet kurven

Øvrige støvler

Øvrige støvler

Er du på udkig efter støvler til hverdagsbrug, der både er komfortable, sporty og robuste mod vind og vejr, så er fodtøjet i kategorien Øvrige støvler lige noget for dig. Her finder du et udvalg af holdbare sko i vandafvisende, slidstærke materialer og med et råt look.

Med et par gode støvler er du klædt på til enhver aktivitet, både i hverdagen og til en frisk tur ud i det blå. Støvlerne har et godt greb på alle overflader og giver dig samtidig en komfort, der gør, at du kan gå langt og have dem på i mange timer ad gangen.

Se dig omkring i vores sortiment af Øvrige støvler fra bl.a. Blundstone, Ecco og Hanwag her på siden og bestil de rigtige sko eller støvler til netop dit behov i Friluftslageret.

Øvrige støvler

De bedste læderstøvler til damer og herrer

Selvom vores fokus i Friluftslageret er på outdoor og friluftsliv, så forhandler vi også et udvalg af robuste hverdagsstøvler i gode materialer. Sortimentet byder på flotte læderstøvler af høj kvalitet til damer og herrer. Lige fra klassiske Chelsea boots og hen til avancerede Gore-Tex® støvler. I vores sortiment finder du noget for ethvert behov.

En Chelsea boot som få andre

I Friluftslageret forhandler vi et stort udvalg af Blundstone læderstøvler til gode priser. Blundstone læderstøvler er uovertrufne, hvad angår kvaliteten og er samtidig yderst robuste med forstærkninger ved hælen og omkring tæerne. Støvlerne er hverken vandrestøvler eller outdoor støvler, men alligevel er de robuste nok til mange aktiviteter ude i det fri. Takket være den klassiske garvningsmetode og kvalitetslæder opnås en enestående finish, og med det klassiske Chelsea design passer støvlerne perfekt til en moderne garderobe. Chelsea boots er blandt de mest populære på markedet, og hos os finder du dem i sublim kvalitet.

Køb læderstøvler til gode priser

Et par gode læderstøvler går aldrig af mode. Og plejer du støvlerne rigtigt, så vil du kunne få glæde af dem i mange år. I Friluftslageret finder du udelukkende udvalgte læderstøvler af høj kvalitet fra håndplukkede producenter. Vi er altid parate til at rådgive og vejlede dig inden dit køb og ser frem til at hjælpe dig. Se dig omkring i det store udvalg af læderstøvler til damer og herrer og kom i gang med din bestilling her på siden. Vi ønsker god fornøjelse.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?