Produktet er tilføjet kurven

Undertøjets opgave er at transportere overskudsvarme og fugt væk fra kroppen og holde dig tør og komfortabel under alle forhold. Og intet materiale overgår den fine merinould, når det kommer til komfort og de varmeregulerende egenskaber. Og så kommer det ikke til at lugte så slemt som undertøj af kunststof.

Derfor sælger vi i Friluftslageret kun uldundertøj af den ypperligste kvalitet, hvor vi har udvalgt markedets førende producenter. Og vi har uldundertrøjer, T-shirts, toppe og uldunderbukser i alle tykkelser, som både kan bruges på de varme sommerture og på de koldeste og mest krævende vinterture. I Friluftslageret finder du det hele!

Undertøj
Outlet
Spar 45%

SmartWool

Intraknit Bikini Women
DKK 147,00
DKK 269,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Bliv klædt godt på med basislag af høj kvalitet

Har du én gang tilbragt mange timer i kulden, så ved du, at et isolerende basislag er guld værd. Lange underbukser og lange undertrøjer i merinould, fleece og andre isolerende materialer er noget, der virkelig højner komforten ude i det fri. Men materialerne er også af afgørende betydning for komforten, når du vælger BH'er, t-shirts og tanktops til turen.

En god komfort starter indefra

En god komfort ude i naturen starter altid indefra med basislaget – altså det lag tøj, der er i direkte kontakt med din hud. Og det gør sig i øvrigt gældende, uanset om du vælger basislag til sommer- eller vinterture. Særligt vigtigt er det, at basislaget har gode varmeregulerende egenskaber, og at kroppen kan komme af med fugten, når du er aktiv. Det er nemlig langt sværere (og også mindre komfortabelt og sundt) at holde en våd krop varm.

Skiundertøj til damer og herrer

I vores store sortiment af basislag finder du masser af lækkert outdoor og skiundertøj til kvinder og mænd. Vi forhandler bl.a. fantastisk undertøj i den blødeste og lækreste merinould fra SmartWool og Aclima, der er blandt de absolut førende producenter på markedet. Mange friluftsentusiaster sværger til netop undertøj i merinould, og det ikke uden grund. Se dig omkring i det store udvalg og køb undertøj af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?