Produktet er tilføjet kurven

Drikkeflasker

Drikkeflasker

Drikkedunke med og uden sugerør

Uanset om du skal på fisketur, ud at vandre, sejle i kajak eller på anden vis være aktiv ude i naturen, så er det vigtigt, at du holder dig tilpas hydreret undervejs. Med vores udvalg af drikkedunke til små og store friluftsentusiaster er du dækket godt ind til ethvert eventyr.

I vores sortiment finder du drikkedunke med sugerør og uden fra de førende outdoor brands på markedet, som kombinerer slidstærke materialer med praktiske og smarte designs. Vælg mellem mange gode drikkedunke fra bl.a.  YETI, CamelBak, Primus, Robens, Stanley, Nalgene og Platypus og find den rette model til dit næste eventyr ude i naturen her på siden.

Drikkeflasker
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

BPA-fri drikkedunke af høj kvalitet

Det er altid vigtigt at indtage tilpas med væske, men det er særligt vigtigt, når du er aktiv med sport, vandring og andre friluftsaktiviteter. Med en BPA-fri drikkedunk slipper du for at købe dyrt vand på turen og kan nyde dit drikkevand lige der, hvor det passer dig. I Friluftslageret har vi masser af gode drikkedunke og drikkesystemer fra de førende brands på markedet. Vi har BPA-fri drikkedunke i plastik, termo drikkedunke, drikkedunke med sugerør, samt avancerede drikkesystemer. Se dig omkring og bestil til gode priser her på siden. 

Drikkedunk med sugerør til voksne

Drikkedunke med sugerør er yderst populære blandt friluftsfolk herhjemme og i udlandet. En drikkedunk med sugerør er praktisk til både voksne og børn, og i udvalget her på siden finder du både ensfarvede drikkedunke med sugerør samt drikkedunke med hyggelige motiver til børn. En drikkedunk med sugerør er oplagt til friluftseventyret, men er lige så populær til børnenes hverdag i skole og institution. Børnene er ofte rigtig glade for en drikkedunk med sugerør, og designet inspirerer børnene til at drikke mere og holde sig ordentligt hydreret.

Termo drikkedunk

Ønsker du at kunne nyde kolde drikke koldt og varme drikke varmt, så er en god termo drikkedunk lige sagen. En termo drikkedunk er et hit på skovturen, men også i skolen, på arbejdspladsen og i hverdagen. I Friluftslageret forhandler vi kun termo drikkedunke med fremragende isolerende egenskaber og pålidelige lukkemekanismer. Har du brug for en termo drikkedunk af høj kvalitet? Så kan du med fordel se nærmere på den praktiske Termo Bottle fra Samsøe Samsøe. Her får du kvalitet og et gennemtænkt design for alle pengene.

Stort udvalg af Camelbak drikkedunke

Camelbak drikkedunke er et hit blandt friluftsentusiaster. CamelBak har i årtier været med helt fremme i udviklingen af håndfri drikkesystemer, og de ved en ting eller to om, hvad der fungerer i vildmarken. Med et prisvindende design er deres Eddy® drikkedunk et godt bud på den perfekte allrounder til hverdagen og udelivet. Det samme gør sig gældende for deres hyggelige og praktiske børne drikkeflasker med sugerør. Se dig omkring i udvalget her på siden og køb din CamelBak drikkedunk til skarpe priser og med hurtig levering.  

Stål drikkedunk

Ønsker du helt at slippe for plastik, så har du hos os også mulighed for at vælge en lækker drikkedunk i stål. I udvalget af drikkedunke i ædelstål finder du mange praktiske modeller fra gode brands som Stanley, Yeti, Primus og mange flere. En drikkedunk i ædelstål er smagsneutral og fuldstændig fri for sundhedsskadelige stoffer. Se dig omkring i det store udvalg og bestil din drikkedunk i stål til gode priser og med hurtig levering her på siden.

Køb drikkedunk i Friluftslageret

Der findes kort sagt en drikkedunk til ethvert behov, og du finder dem alle til gode priser her på siden. I Friluftslageret er vi eksperter inden for outdoor og friluftsudstyr, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til produkter i vores sortiment. Se dig omkring i det store udvalg her på siden og køb din outdoor drikkedunk til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?