Produktet er tilføjet kurven

Toiletgrej

Toiletgrej

Ude i naturen har du ikke altid de mest komfortable rammer, når du skal på toilet eller gøre dig sengeklar. Derfor er det også vigtigt med toiletgrej og tilbehør, der både er smart og anvendeligt og samtidig fylder så lidt som muligt. Og netop det har vi i Friluftslageret. 

Her på siden finder du alt fra klassiske toilettasker og praktiske udendørs håndklæder og hen til tørresnore, ørepropper, vådservietter og sæbe til tøjvask og vildmarksbad. Se dig omkring i vores store sortiment og bestil i Friluftslageret toiletgrejet til dit næste eventyr ude i det fri i. 

Toiletgrej
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Agger Gear Bag M
DKK 153,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Agger Gear Bag S
DKK 153,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Agger Toilet Bag L
DKK 231,00
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Solar Shower
DKK 94,00
skarp pris

Sea to Summit

Watercell X 10L
DKK 355,00
skarp pris

Sea to Summit

Watercell X 6L
DKK 317,00
skarp pris

Sea to Summit

Watercell X 4L
DKK 288,00
skarp pris

Sea to Summit

The Clothesline
DKK 80,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Toilettasker til dit næste eventyr ude i det fri

En god og praktisk toilettaske med plads til dine toiletartikler er et must-have på turene i det fri, men også når du rejser generelt. I vores store sortiment finder du masser af gode toilettasker til damer og herrer i et praktisk design samt i forskellige størrelser. Gå på opdagelse i det store udvalg og vælg mellem lækre toilettasker fra Tatonka, Fjällräven, Osprey, Sea to Summit og andre gode brands. Hos os finder du altid en toilettaske til ethvert behov. 

Manicure-sæt i praktisk indpakning

I en god toilettaske er der plads til det hele, også til negleklipper, neglesaks, pincet og neglefil. Men du kan også med fordel se nærmere på et af de fine manicuresæt i praktisk indpakning fra vores sortiment. Her får du alt hvad du har brug for til at pleje dine negle i et kompakt format, der er lige til at komme i toilettasken. Se fx det fine manicure-sæt fra Gentlemen's Hardware lige her.

Pakkeposer til dit tøj

Hvordan transporterer du nystrøgne skjorter, pænt foldede T-shirts og bukser i rejsetasken eller kufferten? Eller hvordan sorterer du beskidt tøj, våde sokker, kort og andre småting i rygsækken? Disse spørgsmål har outdooreksperterne fra Sea to Summit fundet et super fint svar på med deres udvalg af Ultra-Sil® Garment Mesh Bags i forskellige størrelser.

Med de praktiske pakkeposer er det legende let at holde styr på dit tøj, så det vil holde sig fint og præsentabelt i rygsækken. En rigtig fin tilføjelse til rejseudstyret for dig, der nægter at gå på kompromis med din stil og din påklædning på farten.

Praktiske opbevaringsbøtter til turen

Kender du det med, at man altid ender med at købe store portioner af noget, som man kun skal bruge ganske lidt af? Uanset om vi taler krydderier, madolie, sæbe, shampoo, geler eller håndlotion, så er du godt dækket ind med vores udvalg af små opbevaringsbøtter fra Nalgene. Nalgene Small Travel Kit indeholder hele 6 små beholdere med volumen fra omtrent 1,5 cl til 5,5 cl. Sættet er super praktisk, fylder næsten ingenting og vil med garanti spare dig for unødvendige udgifter, hver gang du rejser. 

Alt i toiletting og accessories ét sted

I Friluftslageret bliver du altid klar til turen med rejsetilbehør af høj kvalitet til gode priser. I vores store udvalg af toiletting og praktiske rejseaccessories finder du alt, hvad hjertet måtte begære, og vi har løbet gode tilbud på udvalgte produkter fra vores sortiment. Se dig omkring her på siden og bliv klar til din næste rejse i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?