Produktet er tilføjet kurven

Mellemlag

Mellemlag

En varm fleece, en lækker skjorte eller en klassisk t-shirt. Med vores udvalg af mellemlag til kvinder har du mange muligheder. Men fælles for tøjet i vores udvalg er den høje kvalitet, det flotte design og de robuste, åndbare materialer, der understøtter en aktiv livsstil ude i det fri.

Vores trøjer, t-shirts og sweatre fås i alle gængse størrelser, og de fleste modeller fås i flere  forskellige farver. Der er således rig mulighed for at udvide garderoben med flotte, praktiske designs, der passer 100% til din stil og dine behov ude i det fri. Lad dig inspirere af de mange muligheder i vores sortiment af mellemlag til kvinder og bestil til gode priser i Friluftslageret.

Mellemlag
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

De lækreste outdoor skjorter til damer

De fleste mennesker forbinder mellemlaget med en varm sweater i fleece, uld eller andre gode materialer. Men når det ikke lige er allerkoldest, så fungerer en god outdoor skjorte også fremragende som varmeregulerende mellemlag. Outdoor skjorter til kvinder fås i mange gennemtænkte designs, der både er velegnet til hverdag og friluftsliv. Derudover har en god outdoor skjorte den fordel, at den normalt tørrer hurtigere og fylder mindre end en sweater.

Masser af flotte trøjer til kvinder

Men når det så er sagt, så har vi selvfølgelig også masser af klassiske sweatre til damer, der både er lækre at have på og som samtidig ser super godt ud. I vores sortiment finder du alt lige fra lækre rullekrave sweatre, over flotte og behagelige cardigans og hen til klassiske islænder sweatre til damer. Vi har trøjer til damer i alle størrelser og i masser af flotte designs. Og med sikkerhed har vi også den helt perfekte outdoor sweater til din unikke stil og dine friluftsaktiviteter.

Køb mellemlag fra de største outdoor brands i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi mellemlag fra de største outdoor brands, herunder Fjällräven, Haglöfs og Black Diamond. Vi har også fantastisk velsiddende uldtrøjer i den højeste uldkvalitet fra Aclima, Fuza Wool, SmartWool og andre gode brands. Med det store udvalg af mellemlag til damer er der ingen undskyldning for ikke at have det behageligt ude i det fri. Se dig omkring og køb t-shirts, skjorter og trøjer til damer til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?