Produktet er tilføjet kurven

Lange ærmer

Lange ærmer

Er du på udkig efter nogle lækre langærmede t-shirts til dine aktiviteter ude i det fri? Så find dem i vores store udvalg af langærmede t-shirts til damer og herrer her på siden. Vi har masser af flotte modeller i alle størrelser samt med print og uden. Sortimentet byder på langærmede t-shirts med rund hals, v-hals, hætte, lynlås og rullekrave, så der er noget for ethvert behov og enhver smag. Se dig omkring i det store udvalg og lad dig inspirere.

Sikkert har du et yndlingsmærke inden for outdoor tøj. I Friluftslageret forhandler vi lækre t-shirts fra både Klättermusen, Aclima, Montane, SmartWool, Black Diamond og mange andre gode brands. Så med stor sikkerhed forhandler vi også netop dit yndlingsmærke.

Lange ærmer

Bliv klædt godt på til sport og fritid

De fleste mennesker bruger primært kortærmet t-shirts i hverdagen. Alligevel kan det være rart at supplere garderoben med nogle langærmede modeller. Langærmede t-shirts er super som basislag i kolde omgivelser, hvor de giver dig en høj åndbarhed og komfort. Blandt de gode modeller i vores sortiment finder du flere t-shirts i merinould, der giver en fantastisk varme og isolering og samtidig har fremragende svedtransporterende egenskaber. En t-shirt i merinould er det oplagte valg til ski og vintersport, men er også super behagelig i hverdagen.

Køb langærmede t-shirts af høj kvalitet til gode priser

I Friluftslageret har vi altid konkurrencedygtige priser på langærmede t-shirts af høj kvalitet til damer og herrer, men vi har også løbende ekstra skarpe tilbud. Alle t-shirts her på siden er håndplukket for at give dig den bedste komfort og bevægelighed og er skabt til en aktiv livsstil med sport og gode oplevelser under åben himmel. Se dig omkring i det store udvalg af langærmede t-shirts til damer og herrer og bliv klædt godt på til dit næste eventyr. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?