Produktet er tilføjet kurven

BH'er

BH'er

Er du til et aktivt udeliv med træning, motion og gode oplevelser i naturen, så er en god sports-BH uundværlig. En sports-BH af høj kvalitet giver dig en fremragende komfort og smyger sig til kroppen, så du næsten ikke føler, at den er der. Alle BH'er i vores sortiment har den fineste merinould på indersiden, som ikke kradser og bare føles super behageligt.

I vores håndplukkede udvalg af sports-BH'er finder du gode modeller i forskellige størrelser og farver og med sikkerhed også den helt rigtige model og pasform til netop dit behov. Se dig omkring og vælg mellem lækre, behagelige og smagfulde BH'er fra Aclima og SmartWool. 

Sports BH med god støtte og høj komfort

Ønsker du at være aktiv med sport eller aktiviteter ude i naturen, så er en sports BH af høj kvalitet ekstra vigtig. I Friluftslageret har vi fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på sports BH'erne fra Aclima og SmartWool. BH'erne fra disse brands er yderst velsiddende og velstøttende, og så er de produceret i behagelige og strækbare materialer, der føles yderst behagelige mod huden. Gode svedtransporterende egenskaber og en høj åndbarhed gør derudover, at de er perfekte til både sport og som isolerende basislag. Fordi en god komfort starter indefra.

Sports BH til stor barm og lille barm

Det er vigtigt, at din BH sidder perfekt på netop din krop. Flere af BH'erne i vores sortiment fås derfor også fra størrelse X-Small og helt op til XXL. Du kan med andre ord se frem til en god komfort og støtte, uanset om du har behov for en BH til en stor barm eller til en lille barm. Derudover fås de fleste modeller i flere forskellige farver. Se dig omkring her på siden og find en flot sports BH, der passer til din krop og giver dig den rette støtte til dine aktiviteter.

Køb din sports BH på tilbud i Friluftslageret

I Friluftslageret forhandler vi udelukkende sports BH'er af højeste kvalitet fra udvalgte brands. Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte sports BH'er fra vores sortiment. Se dig omkring og lad dig inspirere af det store udvalg. Skulle du have spørgsmål til vores sports BH'er eller behov for hjælp til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så skal vi nok hjælpe dig videre.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?