Produktet er tilføjet kurven

Rejsetasker

Rejsetasker

Rejsetasker
Nyhed!
skarp pris

Outwell

Cancun Transporter
DKK 1.101,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Njord Bag 60L
DKK 384,00
Nyhed!
skarp pris

Nordisk

Njord Bag 90L
DKK 498,00
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Duffle RC 49L
DKK 868,00
Nyhed!
skarp pris

Ortlieb

Duffle RC 89L
DKK 980,00
skarp pris

Fjällräven

Kånken Weekender
DKK 1.396,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Rejsetasker

Står ferien for døren, og har du behov for en rejsetaske til turen? Så find den i vores udvalg af flotte rejsetasker her på siden. Sortimentet af rejsetasker byder på trolleys og duffelbags i forskellige størrelser og inden for alle prisklasser. Vi har store duffelbags med og uden hjul og med god plads til alt dit udstyr såvel som slidstærke trolleys til indtjekning og håndbagage. Se dig omkring i det store udvalg og bestil rejsetasker af høj kvalitet her på siden.

Trolleys til byferie og weekendture

Trolleys er super praktiske til byferier, idet du slipper for at slæbe rundt på din bagage. Det er let at trille tasken gennem lufthavnen, ind i metroen og op på dit hotelværelse, og der er overraskende god plads i selv mindre trolleys. Du slipper for at tjekke en lille trolley ind og har samtidig plads nok til weekendture. Vi har et stort udvalg af håndbagage trolleys i et flot og holdbart design. Se dig omkring og køb trolley af høj kvalitet til gode priser her på siden.

Store duffelbags til alt dit grej

Skal du være aktiv på ferien? Går du offroad, og har du dit eget grej med? Så er det en stor duffelbag, du skal have fat i. I vores store sortiment af store duffelbags og barrelbags finder du masser af lækre modeller med og uden hjul fra Tatonka, Nordisk, Haglöfs og andre gode brands. Disse store tasker er blandt de bedste og mest slidstærke på markedet. Uanset om du skal klatre eller på bjerg-ekspedition, så får du her store rejsetasker til den aktive livsstil.

Rejsetasker til ethvert behov

Uanset om den står på byferie, weekendture ud i skoven eller på krævende ekspeditioner i udfordrende terræn, så har vi med garanti en rejsetaske, der passer til dit behov. Vi har altid konkurrence dygtige priser på rejsetasker af høj kvalitet fra de bedste outdoor brands på markedet, men vi har også løbende gode tilbud på udvalgte modeller. Se dig omkring i det store udvalg af lækre rejsetasker her på siden og bestil til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?