Produktet er tilføjet kurven

Fleece

Fleece

Skal du på eventyr i minusgrader, så er det vigtigt med den rigtige påklædning. Inden for outdoor taler man om inder-, yder- og mellemlag. Og særligt mellemlaget er vigtigt, når det er koldt, da det i isolerer den stillestående luft og hjælper kroppen med at holde på varmen.

Fleece er på mange måder det perfekte materiale til mellemlaget i kolde omgivelser, da det isolerer på samme måde som uld, men fylder mindre og er mere åndbart. Se dig omkring i vores håndplukkede sortiment af fleecejakker fra nogle af de bedste outdoor brands på markedet og vælg mellem lækre jakker fra bl.a. Black Yak, Fjällräven, Haglöfs og Didriksons.

Fleece
Nyhed!
skarp pris

Didriksons

Phoenix Halfzip
DKK 548,00
Nyhed!
skarp pris

Fjällräven

Keb Fleece Hoodie
DKK 1.557,00
Nyhed!
skarp pris

Klättermusen

Hugin Zip Hoodie Women
DKK 1.391,00
Outlet
Spar 50%

Haglöfs

L.I.M Mid Multi Hood Women
DKK 498,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 45%

Haglöfs

ROC Flash Mid Hood
DKK 547,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

SmartLoft Jacket
DKK 824,00
DKK 1.499,-
Outlet
Spar 45%

SmartWool

SmartLoft Jacket Women
DKK 741,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 47%

Klättermusen

Sigyn Half Zip Sweater
DKK 714,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 47%

Klättermusen

Sigyn Half Zip Sweater Women
DKK 714,00
DKK 1.349,-
Outlet
Spar 44%

Klättermusen

Hödur Zip Jacket
DKK 987,00
DKK 1.749,-
Outlet
Spar 45%

Klättermusen

Hödur Hooded Zip Women
DKK 987,00
DKK 1.799,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Protium XT Hoodie
DKK 714,00
DKK 1.299,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Fleecetøj til damer, herrer og børn

Fleece er et herligt materiale, der holder kroppen varm og tør. I Friluftslageret har vi derfor også fleecetøj i utallige designs til både damer og herrer. Vi har fleecetrøjer med lynlås og uden lynlås såvel som dejligt bløde hoodies og varme veste. Vi har også lune og åndbare bukser til udelivet. Sortimentet byder på masser af gode modeller i alle farver og størrelser. Se dig omkring og køb fleecetøj som mellemlag eller til hverdagsbrug i Friluftslageret.

Outdoor fleecetrøjer af høj kvalitet

Fleecetrøjer fås i mange forskellige tykkelser og designs. Hos os har du mange muligheder for at vælge den perfekte fleece til netop dit behov. I vores sortiment finder du plyssede såvel som glatte fleecetrøjer og tætsiddende såvel som løse modeller. Vi har tynde trøjer til sport og mere varme og løse modeller til turen i vildmarken. Du er med andre ord dækket godt ind året rundt, men fælles for alle fleecetrøjer i vores sortiment er den høje kvalitet.

Fleece XS til XXL

I vores sortiment finder du fleecetrøjer og -bukser til friluftsentusiaster i alle størrelser. Så uanset om du foretrækker en løs oversize fleecetrøje eller en tætsiddende model, så finder du den med garanti i vores sortiment. Vi ønsker god fornøjelse med vores udvalg af fleece og håber, at du finder den rette trøje til netop dit behov. Skulle du have spørgsmål til trøjerne, jakkerne og bukserne i vores sortiment, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?