Produktet er tilføjet kurven

Foldeknive

Foldeknive

Skal du på tur ude i det fri, så er en god folde- eller lommekniv et praktisk, kompakt og anvendeligt redskab, du næsten altid vil kunne få glæde af. En god foldekniv klarer næsten alle opgaver på turen, uanset om du skal skære mad, reb, snitte eller reparere dit grej.

I Friluftslageret forhandler vi udvalgte foldeknive fra de førende producenter på markedet. Vi har selvfølgelig mange varianter af den klassiske sweitzerkniv, men også større, robuste modeller fra Gerber, Buck Knives, Leatherman og mange andre gode brands. Se dig omkring og vælg i Friluftslageret lige netop den kniv, der passer perfekt til dit behov ude i naturen.

Foldeknive
skarp pris

Stabilotherm

Mushroom Tool
DKK 98,00
skarp pris

Leatherman

Skeletool KB
DKK 395,00
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Kompakte foldeknive til jagt, outdoor og camping

Er du på udkig efter en kompakt lommekniv til turen, så er en god foldekniv lige sagen. En foldekniv er langt mere kompakt end en dolk eller en anden større kniv med fast klinge. Foldeknive er således langt nemmere og ukomplicerede at have med i lommen eller i rygsækken. Den kompakte størrelse gør, at du højest sandsynligt vil benytte kniven langt oftere og få mere glæde af den i det lange løb. Og i sidste ende køber man jo sit udstyr for, at det skal blive brugt.

I vores sortiment finder du mange gode, kompakte foldeknive til jagt, outdoor og camping. Alle knive er af høj kvalitet og håndplukket blandt de bedste producenter på markedet. Vi har gode allround knive såvel som robuste foldeknive designet til specifikke formål som jagt og fiskeri. Vi har letvægts foldeknive såvel som robuste knive med en større og tykkere klinge.

Vær opmærksom på knivloven, når du køber kniv

I Danmark har vi siden 2016 haft en lovgivning der forbyder knive med et blad på over 12 cm. Derudover må kniven kun medtages i det offentlige rum, når du har et formål med den. Det kunne være arbejde, sport eller en fritidsbeskæftigelse. De fleste foldeknive i vores sortiment har en klinge på mindre end 12 cm, men vi har enkelte modeller, der overstiger denne størrelse. Vær derfor opmærksom på knivloven, når du bestiller din kniv hos os.

Køb foldekniv af høj kvalitet til gode priser

I Friluftslageret finder du altid håndplukkede foldeknive fra markedets bedste brands til konkurrencedygtige priser. Vi har gode foldeknive til ethvert formål ude i det fri, lige fra jagt til fiskeri og fra spejder til camping. Er du i tvivl om, hvilken foldekniv du skal vælge? Så kontakt os inden dit køb. Vores specialister er klar til at rådgive og vejlede dig og hjælper dig med at lægge det rigtige i kurven. God fornøjelse med udvalget af foldeknive her på siden.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?